Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η Alpine τιμά την ομάδα της F1, με μια σπέσιαλ A110

Ελλάδα 7:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Alpine τιμά την ομάδα της F1, με μια σπέσιαλ A110

FORMULA 1

Η Alpine τιμά την ομάδα της F1, με μια σπέσιαλ A110

FORMULA 1

Η Alpine τιμά την ομάδα της στη Formula 1, αυτή την εβδομάδα, ενόψει του βρετανικού Grand Prix με μια ειδική έκδοση A110 S.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο περιορισμένης παραγωγής ενσωματώνει ένα κομμάτι της ομάδας BWT Alpine F1 στο πιλοτήριο του αυτοκινήτου, με στοιχεία από ανθρακονήματα από το ίδιο εργοστάσιο (Enstone) ως αγωνιστική «στολή».

Είναι η πρώτη φορά που η Alpine κατασκευάζει εσωτερικά εξαρτήματα από άνθρακα χρησιμοποιώντας εργαλεία, καλούπια από το εργοστάσιο της Alpine F1.

Η προσωπίδα του ταμπλό οργάνων, η κεντρική κονσόλα και η ζώνη πτώσης χρησιμοποιούν το αποκλειστικό υλικό. Η Alpine σηματοδοτεί τον λογαριασμό και την κονσόλα με το βέλος A και την υπογραφή BWT Alpine F1 Team.

Advertisement
Advertisement

Κάθε A110 έχει αριθμημένη πινακίδα -καθώς η Alpine σχεδιάζει να παράγει μόλις 300 αυτοκίνητα- και πιστοποιητικό γνησιότητας από το εργοστάσιο του Enstone.

Η μάρκα ολοκληρώνει επίσης την καμπίνα σε μαύρες μικροΐνες με γκρι ραφές αντίθεσης. Τα σπορ καθίσματα Sabelt Racing διαθέτουν αποκλειστικό κέντημα Enstone Edition.

Advertisement

Η Alpine θα προσφέρει την Enstone Edition σε δύο αποχρώσεις του γκρι ματ-σκούρο “Gris Tonnerre” και ανοιχτό “Argent Mercure”. Και τα δύο χρώματα συνοδεύονται από μαύρη ματ οροφή διακοσμημένη με το Union Jack.

ΗA110 S φοράει μαύρες ματ ζάντες GT ​​Race 18 ιντσών που διαθέτουν ασημί δαγκάνες Brembo.

Advertisement

Η Enstone Edition βασίζεται στον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 1,8 λίτρων στο κέντρο της A110 S. Κινεί τους πίσω τροχούς, αποδίδοντας 300 ίππους, ενώ η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ/ώρα έρχεται σε 4,2 δευτερόλεπτα.

Η τιμή της συλλεκτική έκδοσης ξεκινά από 85.000 ευρώ, για την αγορά της Γαλλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Alpine αναβιώνει την A310!
Η Alpine, προετοιμάζει το έδαφος για κάτι εντυπωσιακό!
Alpine: Στο τελικό στάδιο εξέλιξης το Hypercar της για το Le Mans

Advertisement