Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H μοναδική σχέση αξίας/ τιμής του Dacia Sandero Streetway

Ελλάδα 9:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H μοναδική σχέση αξίας/ τιμής του Dacia Sandero Streetway

ΝΕΑ

H μοναδική σχέση αξίας/ τιμής του Dacia Sandero Streetway

ΝΕΑ

Στην εποχή μας, η τιμή πώλησης ενός αυτοκινήτου -και μάλιστα καινούργιου- είναι ο σημαντικότερος παράγοντας από ποτέ. Και η αναγκαιότητα για να αποκτήσουμε το πιο συμφέρον όχημα είναι επιτακτική. Ένα από αυτά είναι το Dacia Sandero Streetway.

Advertisement
Advertisement

Γιατί; Επειδή το Sandero Streetway είναι απαράμιλλο γι’ αυτά που προσφέρει στον υποψήφιο αγοραστή. Και αυτό δεν είναι απλώς ένα σχήμα λόγου ή μια προσπάθεια εξιδανίκευσής του. Άλλωστε, δεν μπορείς να ξεγελάσεις το κοινό. Και το γεγονός ότι το  μοντέλο τής Dacia είναι πολύ ψηλά σε πωλήσεις στην Ευρώπη έχει την αξία του.

Μια αξία η οποία είναι ίδιον του αυτοκινήτου. Πώς δημιουργείται αυτή; Από τη σύγχρονη σχεδίασή του, η οποία τού προσδίδει έντονη και ξεχωριστή προσωπικότητα, την ευρυχωρία του για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, την ποιότητα κατασκευής, την πρακτικότητα, τους πολλούς και χρηστικούς αποθηκευτικούς χώρους, το υψηλό επίπεδο εξοπλισμού και τους οικονομικούς σε κατανάλωση και με καλές επιδόσεις κινητήρες με τους οποίους διατίθεται.

Advertisement
Advertisement

H σύγχρονη πλατφόρμα «CMF-B» του Ομίλου Renault, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία της τρίτης γενιάς τού Sandero Streetway, επιτρέπει τη χρήση και υγραερίου κίνησης από τον turbo κινητήρα του, εκτός από την αμόλυβδη βενζίνη. Το γεγονός ότι η εγκατάσταση του συστήματος γίνεται από την Dacia σημαίνει τη μέγιστη ασφάλεια και την εργοστασιακή εγγύηση που είναι το ζητούμενο από τους αγοραστές.

Η καλή οδική συμπεριφορά της ανάρτησης, η άνεση που προσφέρει στους επιβάτες και η καλή ποιότητα κύλισης είναι επιπλέον πλεονεκτήματα τα οποία ενισχύουν την προσωπικότητα και την αξία του Sandero Streetway. Απαριθμώντας τα στοιχεία που το συντελούν, σταδιακά δημιουργείται ένα μεγάλο σύνολο θετικών δεδομένων τα οποία δεν περιμένεις να είναι τόσο πολλά! Είναι η στιγμή που συνειδητοποιείς πόσο σημαντικά είναι αυτά και πόσο απρόσμενα εμφανίζονται.

Advertisement

Πόσο «κοστίζει» η αξία του; Η τιμή πώλησης του Dacia Sandero Streetway ξεκινά από τα 15.560 ευρώ για την έκδοση του 1.0 TCe των 90 ίππων και από τα 16.040 ευρώ για την αντίστοιχη των 100 ίππων. Απαράμιλλο σε κάθε τομέα του, λοιπόν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Dacia Sandero Streetway: Προσιτή τιμή, απίστευτη οικονομία
Το νέο Dacia Jogger μπορεί να είναι το επόμενο αυτοκίνητό σου|
Γιατί το νέο Dacia Duster δείχνει το δρόμο…

Advertisement