Live Κίνηση
Περισσότερα
Renault 2022-1

Το νέο Dacia Jogger μπορεί να είναι το επόμενο αυτοκίνητό σου

Ελλάδα 5:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Dacia Jogger μπορεί να είναι το επόμενο αυτοκίνητό σου

Renault 2022-1

Το νέο Dacia Jogger μπορεί να είναι το επόμενο αυτοκίνητό σου

Renault 2022-1

Το νέο Dacia Jogger αποτελεί εκτός από ένα προικισμένο οικογενειακό και τον «τέταρτο πυλώνα» στο σύγχρονο αξιόπιστο οικοδόμημα της Dacia, (μετά τα Duster, Sandero και το αμιγώς ηλεκτρικό Spring).

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για το γνήσιο δημιούργημα της εταιρικής φιλοσοφίας της -η οποία πρεσβεύει οχήματα τα οποία να είναι προσιτά, χρηστικά, με ποιοτική κατασκευή και πολύ υψηλή αναλογία value for money-, το νέο μοντέλο συνδυάζει τις παραδοσιακές αξίες της με τη σύγχρονη εικόνα της.

Σίγουρα η Dacia είναι μια αυτοκινητοβιομηχανία με έντονη ταυτότητα που επαναπροσδιορίζει την έννοια του οικογενειακού επταθέσιου οχήματος. Το Jogger δεν είναι απλώς ένα όχημα που ικανοποιεί τις μεταφορικές ανάγκες, αλλά ένας πιστός σύντροφος στην καθημερινότητά μας.

Advertisement
Advertisement

Η εξαιρετική μεταφορική ικανότητα του νέου Jogger να φιλοξενεί στην καμπίνα παρακαλώ έως και επτά άτομα με άνεση για τα ίδια και τις αποσκευές τους, η μοντέρνα σχεδίασή, το υψηλό επίπεδο εξοπλισμού, η καλή ποιότητα υλικών και κατασκευής, οι σύγχρονοι και οικονομικοί σε κατανάλωση κινητήρες και η προσιτή τιμή αγοράς του, το καθιστούν πραγματικά ασυναγώνιστο, χωρίς ίχνος υπερβολής.

Το νέο Jogger λοιπόν είναι πολύ οικονομικό τόσο σε κτήση όσο και σε καθημερινή χρήση, το οποίο επιστρατεύει προηγμένους κινητήρες, βενζίνης αλλά και βενζίνης υγραερίου που καταφέρνουν με επιτυχία να βάλουν τέλος στη σπαζοκεφαλιά με τις αυξήσεις των τιμών στα καύσιμα.

Advertisement

Ραχοκοκαλιά του νέου Jogger είναι η πλατφόρμα CMF-B, το μεταξόνιο ανέρχεται στα 2,897 μ., για τις ανάγκες ενσωμάτωσης μιας 3ης σειράς καθισμάτων. Το μήκος του αντιστοιχεί σε 4,546 μ., γεγονός που του χαρίζει τον τίτλο του μεγαλύτερου μοντέλου της γκάμας της Dacia.

Στην πλούσια γκάμα των κινητήρων συναντάμε πρωτίστως έναν 1.000ρη τούρμπο (ΤCe) 110 ίππων και 200 Νm ροπής με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ενώ υπάρχει και η αναγνωρισμένη για τα χαρίσματα της έκδοση διπλού καυσίμου (υγραέριο-βενζίνη) Eco LPG με απόδοση 100 ίππους, πολύ χαμηλή κατανάλωση και επίσης χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Advertisement

Χωρίς δεύτερη σκέψη, το νέο Dacia Jogger είναι ξεκάθαρα ένα από τα καλύτερα νέα μοντέλα που διαθέτει η αγορά στις ημέρες μας. Ένα μεγάλο οικογενειακό με μπόλικες περγαμηνές που θα ήθελε να έχει στην κατοχή του κάθε συνειδητοποιημένος οικογενειάρχης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Dacia Jogger: Το πιο προσιτό 7θέσιο της αγοράς!
Δοκιμή: Dacia Jogger 1.0 TCe 100 LPG
Dacia LPG, για χαμηλό κόστος κτήσης και χρήσης!

Advertisement