Live Κίνηση
Περισσότερα
Renault 2022-1

Γιατί το νέο Dacia Duster δείχνει το δρόμο…

Ελλάδα 9:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιατί το νέο Dacia Duster δείχνει το δρόμο…

Renault 2022-1

Γιατί το νέο Dacia Duster δείχνει το δρόμο…

Renault 2022-1

Με την φήμη του “εργαλείου” που τα καταφέρνει σε κάθε είδους δρόμο διατηρώντας παράλληλα το κορυφαίο value for money της Dacia το νέο Duster κυριολεκτικά “τα σπάει”…

Advertisement
Advertisement

Συνδυάζοντας την πρακτικότητα ενός SUV με έντονα περιπετειώδη χαρακτήρα και πολύ υψηλές ικανότητες και πέρα από την άσφαλτο, το Duster έχει γίνει μία τεράστια εμπορική επιτυχία σε πολλές και δύσκολες ευρωπαϊκές αγορές.

Και επιπλέον των παραπάνω που ούτως ή άλλως δημιουργούν αίσθηση, παράλληλα το νέο Duster έχει κερδίσει πάνω από 40 βραβεία, με την παρουσία του να απλώνεται παρακαλώ σε πάνω από 60 χώρες του κόσμου.

Advertisement
Advertisement

Η νέα γενιά του Duster χαρακτηρίζεται από ένα πολύ μοντέρνο και αεροδυναμικό αμάξωμα, με δυναμικό χαρακτήρα και την γεμάτη προσωπικότητα μάσκα με τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα και τα φώτα ημέρας σχήματος Υ.

Επιπρόσθετα, σημειώστε πως το νέο Duster μεταξύ άλλων διατηρεί τον καθαρόαιμο off road προσανατολισμό του με μεγάλη απόσταση (21,7 εκατοστά) από το έδαφος, μικρούς προβόλους εμπρός και πίσω αλλά και ειδικά ελαστικά για όλες τις εποχές.

Μεγάλη αναβάθμιση πραγματοποιήθηκε και στο άνετο σαλόνι του πολυτάλαντου Duster, με νέα και πιο ποιοτικά υλικά, εξαιρετικούς χώρους για επιβάτες και αποσκευές αλλά και ένα πλούσιο πακέτο εξοπλισμού το οποίο θα ικανοποιήσει τους πάντες.

Advertisement

Το νέο Duster προσφέρει δύο νέα συστήματα πολυμέσων, με νέα, μεγαλύτερη οθόνη αφής 8” και ενισχυμένες δυνατότητες ψηφιακής διασύνδεσης και επικοινωνίας. Περιλαμβάνει επίσης και το σύστημα 4×4 Monitor – για τις εκδόσεις 4WD – που εξοπλίζεται με υψόμετρο, κλισιόμετρο και πυξίδα.

Advertisement

Η γκάμα των σύγχρονων κινητήρων αποτελείται από τέσσερις επιλογές σε βενζίνη και diesel. Με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην αγορά των καυσίμων, η πιο ενδιαφέρουσα επιλογή βέβαια είναι αυτή που χρησιμοποιεί διπλό καύσιμο, βενζίνη και εργοστασιακό υγραέριο (LPG).

Εξαιτίας των χαμηλών εκπομπών CO2 κυκλοφορεί ελεύθερα στον Δακτύλιο και δεν πληρώνει Τέλη Κυκλοφορίας. Ενώ ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση της έκδοσης LPG σε σχέση με τις απλές εκδόσεις, κάτι που κάνει το Duster LPG μία άκρως ελκυστική πρόταση.

Advertisement

Σε γενικές γραμμές, το νέο Duster προσφέρει τους χώρους και τις δυνατότητες ενός full size SUV, ενώ στην έκδοση 4×4 παρέχει και μοναδικές ικανότητες για εκτός δρόμου αποδράσεις. Η νέα γενιά του αυτοκινήτου είναι πλέον βελτιωμένη σε όλα τα επιμέρους σημεία, με νέα και πιο μοντέρνα εμφάνιση, πιο πλούσιο εξοπλισμό για την άνεση και την ασφάλεια και μία μεγάλη γκάμα κινητήρων.

Η άριστη σχέση αξίας/τιμής τοποθετεί το νέο Dacia Duster δικαίως στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων, ως ένα καθαρόαιμο SUV που πατά με περίσσια άνεση σε οποιοδήποτε τερέν, χωρίς συμβιβασμούς, σαφώς βέβαια πιο ικανό από οτιδήποτε άλλο υπάρχει στην κατηγορία και περιορίζει την κίνησή του αποκλειστικά στην άσφαλτο. Το Duster πάει παντού…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Dacia Duster είναι… γεννημένο για ακραίες περιπέτειες (+video)
Dacia Duster LPG: To best seller των SUV ακόμα πιο ελκυστικό
Με το Dacia Duster 1.5 dCi 4×4 στον Φενεό