Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γραφείο, σαλόνι, υπνοδωμάτιο, κάμπινγκ: Όλα στο νέο Toyota Prius

Ελλάδα 15:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γραφείο, σαλόνι, υπνοδωμάτιο, κάμπινγκ: Όλα στο νέο Toyota Prius

ΝΕΑ

Γραφείο, σαλόνι, υπνοδωμάτιο, κάμπινγκ: Όλα στο νέο Toyota Prius

ΝΕΑ

Πως το Toyota Prius μετατρέπεται Το νέο plug-in υβριδικό Prius έχει μία έξυπνη λειτουργία που σας κάνει να νιώθετε σαν να μην έχετε μετακινηθεί από το δωμάτιό σας.

Advertisement
Advertisement

Με το νέο Prius η Toyota κάνει το επόμενο βήμα στα υβριδικά της συστήματα, ενώ παράλληλα παρουσιάζει και ένα αυτοκίνητο αρκετά πιο μοντέρνο και με πολλά ενδιαφέροντα τεχνολογικά στοιχεία.

Μία από αυτές τις πολύ έξυπνες λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά είναι και ένα πρόγραμμα που η Toyota ονομάζει “My Room Mode”.

Η έξυπνη αυτή λειτουργία επιτρέπει στον οδηγό και τους επιβάτες να έχουν σε λειτουργία τα διάφορα υποσυστήματα του αυτοκινήτου χωρίς να χρειάζεται να είναι σε λειτουργία ο θερμικός κινητήρας.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την Toyota, η λειτουργία αυτή επιτρέπει στους επιβάτες να απολαμβάνουν τον κλιματισμό ή το σύστημα πολυμέσων όταν το αυτοκίνητο είναι συνδεδεμένο με μία εξωτερική πηγή φόρτισης.

Αυτό σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να κοιμηθεί, να ξεκουραστεί, να χαζέψει στο Ίντερνετ, να δουλέψει ή ακόμα και να δει μία ταινία. Γενικά μπορεί να περάσει αρκετές ώρες μέσα στο Prius χωρίς να αγχώνεται και χωρίς να χρειάζεται να δουλέψει ο κινητήρας εσωτερικής καύσης.

Advertisement

Το σύστημα μάλιστα έχει και ασφαλιστικές δικλείδες, όπως για παράδειγμα μπορεί να παρακολουθεί την κατανάλωση της ενέργειας, και αν είναι υψηλότερη από την ενέργεια που φορτίζει την μπαταρία να ειδοποιεί τον οδηγό έτσι ώστε να μην ξεμείνει από μπαταρία.

Η λειτουργία αυτή δεν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Prius μιας και η Toyota το έχει σε λειτουργία τόσο στο RAV4 όσο και στο Lexus NX 450h+.

Advertisement

Το “My Room Mode” κάνει τα αυτοκίνητα της εταιρίας ιδανικά για εξορμήσεις στην φύση και κάμπινγκ ή για όσους χρειαστεί για κάποιον λόγο να δουλέψουν σε απομακρυσμένα σημεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται σπορ έκδοση για το Toyota Prius
Οδηγούμε το νέο Toyota Prius Plug in Hybrid στην Αττική
Η Toyota διάλεξε Ελλάδα