Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Toyota διάλεξε Ελλάδα

Ελλάδα 11:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Toyota διάλεξε Ελλάδα

ΝΕΑ

Η Toyota διάλεξε Ελλάδα

ΝΕΑ

Η Ελλάδα θεωρείται ένας από τους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως, προσελκύωντας πλέον επιχειρήσεις πολύ μεγάλου βεληνεκούς…

Advertisement
Advertisement

Στο χώρο του αυτοκινήτου, οι χώρες στις οποίες διεξάγονται δημοσιογραφικές παρουσιάσεις νέων μοντέλων είναι κυρίως οι: Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία κ.ά. Στο παρελθόν έχουν πραγματοποιηθεί αντίστοιχες εκδηλώσεις ακόμα και στην Ελλάδα αλλά όχι με τέτοια συχνότητα που ισχύει με τις προαναφερθείσες χώρες.

Για παράδειγμα, παρουσιάσεις νέων μοντέλων όπως, Audi RS3, Skoda Octavia, VW Passat, Nissan Navara κ.ά.

Και η Toyoyta λοιπόν διάλεξε Ελλάδα και σε έναν περίπου μήνα λοιπόν θα διεξαχθεί στην Αττική μία ακόμα δημοσιογραφική εκδήλωση που φέρει την ονομασία “Meet the Engineer”. Η συγκεκριμένη διεξάγεται από την Toyota Ευρώπης και αφορά στο Prius. Δημοσιογράφοι από όλη την Ευρώπη θα επισκεφθούν την Ελλάδα, θα διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace και θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν τις πέντε γενιές του Prius, δηλαδή του μοντέλου που συνέδεσε το όνομά του με την υβριδική τεχνολογία.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν αλλά και να θέσουν τα ερωτήματά τους στον αρχιμηχανικό της Toyota.

Υβριδικό και αυτονομία 70χλμ.

Να σημειώσουμε πως το πέμπτης γενιάς Toyota Prius θα είναι διαθέσιμο με τεχνολογία Plug-in hybrid, δηλαδή θα χρησιμοποιεί έναν θερμικό κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα. Συνολικά η ισχύς των δύο μοτέρ αγγίζει τους 224 ίππους, ενώ η μπαταρία των 13,6kWh θα προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία της τάξης 60-70 χιλιομέτρων.

Advertisement

Το Newsauto θα είναι ένα από τα λίγα Μέσα που θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα της Toyota Ευρώπης την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023, οπότε και θα σας μεταφέρουμε όλες τις ειδήσεις που θα αφορούν στο ιαπωνικό μοντέλο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Νο1 αυτοκινητιστικό site της Ελλάδας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσα σπορ και ακριβά αυτοκίνητα έχουν πουληθεί στην Ελλάδα;
Τρένα υδρογόνου στην Ελλάδα έως το 2025!
Με έμπνευση από τα μαχητικά που θα πάρει η Ελλάδα οι νέες McLaren