Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φόρτιση στη Mercedes-Benz. Τόσο απλά!

Ελλάδα 6:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φόρτιση στη Mercedes-Benz. Τόσο απλά!

ΝΕΑ

Φόρτιση στη Mercedes-Benz. Τόσο απλά!

ΝΕΑ

Η φόρτιση έχει γίνει πολύ εύκολη, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε το Mercedes me Charge, το οποίο δίνει τη δική σας εξατομικευμένη και ψηφιακή λύση φόρτισης.

Advertisement
Advertisement

Αναμφίβολα, ο νέος κάτοχος ενός ηλεκτροκίνητου μοντέλου είναι το άγχος του για την αυτονομία, καθώς και το που και πώς θα βρει τον κοντινότερο σταθμό φόρτισης. Το Mercedes me Charge δίνει ένα τέλος σε αυτό το… βάσανο.

Ανακαλύψτε τους κοντινότερους σταθμούς φόρτισης, είτε μέσα στην πόλη είτε σε αυτοκινητόδρομο. Όλα αυτά με το smartphone, το σύστημα πολυμέσων MBUX ή την κάρτα RFID.

Το Mercedes me Charge σάς παρέχει πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα φόρτισης του κόσμου, με περισσότερες από 400 διαφορετικές εταιρείες διαχείρισης δημόσιων σταθμών φόρτισης στην Ευρώπη μόνο. Το Mercedes me Charge σάς βοηθά να βρίσκετε τους κοντινότερους σταθμούς στη διαδρομή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας Mercedes me ως μοναδική μέθοδο πληρωμής και να λαμβάνετε μόνο ένα μηνιαίο τιμολόγιο, ώστε να γλιτώσετε από τον κόπο διαχείρισης πολλών λογαριασμών. 

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes-Benz εξασφαλίζει τη χρήση ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές για τη φόρτιση σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης, μέσω του Mercedes me Charge. Αυτό σημαίνει, ότι η ποσότητα ρεύματος που χρησιμοποιείται για κάθε διαδικασία φόρτισης αναπληρώνεται στη συνέχεια με οικολογικό ρεύμα.

Για να ξεκινήσετε, αρκεί απλώς να κατεβάσετε την εφαρμογή Mercedes me app, να δημιουργήσετε το Mercedes me ID σας ή να συνδεθείτε με αυτό, και να εγγραφείτε στην υπηρεσία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mercedes-Benz: Τα πλεονεκτήματα να οδηγείτε… ηλεκτρικά & Plug-in Hybrid
Σε προχωρημένο στάδιο η ηλεκτρική Mercedes EQE SUV
Mercedes-Benz EQG: Η G-Class του μέλλοντος

Advertisement