Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes-Benz: Τα πλεονεκτήματα να οδηγείτε… ηλεκτρικά & Plug-in Hybrid

Ελλάδα 17:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes-Benz: Τα πλεονεκτήματα να οδηγείτε… ηλεκτρικά & Plug-in Hybrid

ΝΕΑ

Mercedes-Benz: Τα πλεονεκτήματα να οδηγείτε… ηλεκτρικά & Plug-in Hybrid

ΝΕΑ

Η Mercedes προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων, ενώ παράλληλα σερβίρει μοναδικά προνόμια στους υποψήφιους αγοραστές των «πράσινων» αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes προχωράει στον εξηλεκτρισμό της γκάμας της με πολλές επιλογές ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων με υψηλή απόδοση, μηδενικούς ρύπους και ελάχιστη συντήρηση.

Ο κοινός παρονομαστής των αυτοκινήτων αυτών είναι φυσικά το ρεύμα το οποίο επιτρέπει στο όχημα να κινείται αθόρυβα, χωρίς εκπεμπόμενους ρύπους, με -πραγματικά- ευχάριστες επιδόσεις και απροβλημάτιστη συντήρηση.

Ωστόσο, η Mercedes χαρίζει μια σειρά από μοναδικά προνόμια για τον υποψήφιο αγοραστή, ο οποίος θα επιλέξει ένα μοντέλο της γερμανικής εταιρείας με τεχνολογία EQ. Οι υπηρεσίες eServices δημιουργήθηκαν από τη φίρμα για να καλύψει τις ανάγκες σας. Μέσω της στρατηγικής συνεργασίας με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας Elpedison και του προγράμματος DriveGreen Welcome το οποίο έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει πολλαπλά προνόμια, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις παρακάτω υπηρεσίες:

Advertisement
Advertisement

Drive Green Welcome

Θέλετε να είστε ευέλικτοι και ξένοιαστοι όσον αφορά στη φόρτιση του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου; Τώρα, μπορείτε να ξεκλειδώσετε κάθε οδηγική δυνατότητα του νέου σας αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος, με επιδότηση έως 1.500 € (συμπεριλαμβάνει κρατική επιδότηση) για την αγορά έξυπνου οικιακού φορτιστή (Wallbox) μέσω του προγράμματος Drive Green Welcome. Μέσω της συνεργασίας με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας Elpedison, μπορείτε να απολαμβάνετε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα σχετικά με την ηλεκτροκίνηση. To μόνο που χρειάζεται είναι να επικοινωνήσετε με τους τεχνικούς συμβούλους της Elpedison, έτσι ώστε να σας ενημερώσουν σχετικά με τις δυνατότητες του προγράμματος. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν ελέγχου εγκατάστασης, τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης.

Advertisement

Drive Green Electricity

Advertisement

Δωρεάν kwh για τη φόρτιση του ηλεκτρικού ή plug-in υβριδικού οχήματος σας στο σπίτι μέσω του προγράμματος Drive Green Electricity. Ανάλογα με το μοντέλο της επιλογής σας, οι δωρεάν kwh αντιστοιχούν στα παρακάτω χιλιόμετρα και έχουν υπολογιστεί για να καλύπτουν τις ετήσιες ανάγκες φόρτισης του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου:
• EQA = 1.200 χιλιόμετρα/μήνα (190 kWh/μήνα Δωρεάν)
• EQC = 1.250 χιλιόμετρα/μήνα (240 Kwh/μήνα Δωρεάν)
• Plug-In-υβριδικά = 650 χιλιόμετρα/μήνα ( 140 Kwh/μήνα Δωρεάν)

Δωρεάν φόρτιση αξίας 150€

Advertisement

Δωρεάν φόρτιση για κάθε αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο για χρήση σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης μέσω του δικτύου Mercedes me Charge. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ψηφιακή υπηρεσία μέσω του Mercedes me Portal, και να αποκτήσετε άμεσα εύκολη και πρακτική πρόσβαση σε δημόσιους σταθμού φόρτισης, με ενιαίες και σταθερές χρεώσεις. Στο δίκτυο δημόσιας φόρτισης του Mercedes me Charge συμπεριλαμβάνονται 79 σταθμοί φόρτισης στην Ελλάδα και περισσότεροι από 175.000 σταθμούς σε όλη την Ευρώπη, με τον αριθμό τους να αυξάνεται συνεχώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σε προχωρημένο στάδιο η ηλεκτρική Mercedes EQE SUV
Mercedes-EQT: «Ηλεκτρίζει» τους οικογενειάρχες (και όχι μόνο)
Mercedes-Benz EQG: Η G-Class του μέλλοντος