Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα σκαριά το ανανεωμένο Dacia Duster

Ελλάδα 9:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα σκαριά το ανανεωμένο Dacia Duster

ΝΕΑ

Στα σκαριά το ανανεωμένο Dacia Duster

ΝΕΑ

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος μέχρι την αποκάλυψη του ανανεωμένου Dacia Duster, το οποίο θα είναι εμφανώς αναβαθμισμένο.

Advertisement
Advertisement

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Dacia προλειαίνει το έδαφος για την αποκάλυψη της ανανεωμένης εκδοχής της δεύτερης γενιάς του Dacia Duster, η οποία διανύει τον πέμπτο χρόνο παρουσίας του στην αγορά.

Προτού, όμως, γίνουν τα αποκαλυπτήρια, το value-for-money μικρομεσαίο SUV απαθανατίστηκε να κυκλοφορεί σε δημόσιους δρόμους, «ντυμένο» με λιτό καμουφλάζ.

Όπως καταδεικνύουν οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στη σελίδα Dacia Duster Trails & Technical group στο Facebook, το ανανεωμένο μοντέλο θα ακολουθήσει το ίδιο σχεδιαστικό μοτίβο με τα ολοκαίνουρια Logan, Sandero Streetway & Stepway, με αιχμή του δόρατος τα φώτα ημέρας σε σχήμα “Y”.

Advertisement
Advertisement

Αντίστοιχη μορφή θα έχουν και τα πίσω φωτιστικά σώματα, που θα προσδίδουν μια πιο σύγχρονη εμφάνιση. Κατά τα άλλα, διατηρείται αναλλοίωτος ο μυώδης χαρακτήρας του μοντέλου με τις πολλές γραμμώσεις, ενώ συναντάμε και τις ίδιες ζάντες αλουμινίου διπλών ακτινών που προσφέρονται στο υπάρχον Duster, στην έκδοση εξοπλισμού “Prestige”.

Επιπροσθέτως, στα μπροστινά φτερά ενσωματώνουν κάποια λογότυπα “4WD” που δίνουν τέλος στη φημολογία περί παρουσίας αποκλειστικά 2κίνητων εκδόσεων.

Advertisement

Στο εσωτερικό η διάμετρος της κεντρικής οθόνης για το σύστημα infotainment θ’ αυξηθεί κατά μία ίντσα (από τις 7,0 στις 8,0), ενώ αναμένεται μια διευρυμένη παλέτα συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης.

Advertisement

Χαμόγελα, παράλληλα, χαρίζουν οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για επιστροφή του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτης EDC, που θα συνεργάζεται με τον κινητήρα βενζίνης των 150 PS.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές πετυχημένες ψηφιακές προσεγγίσεις από μετρ στην επεξεργασία εικόνας Kleber Silva.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Dacia Sandero Stepway 1.0 TCe 100 PS LPG
Dacia Duster 1.5 Blue dCi: Πιο φτηνό και από τα ΚΤΕΛ
Πώς στρίβει υπό πίεση το νέο Dacia Sandero Stepway; (+video)

Advertisement