Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η πρώτη σούπερ σπορ ηλεκτρική Mercedes-AMG

Ελλάδα 1:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι η πρώτη σούπερ σπορ ηλεκτρική Mercedes-AMG

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η πρώτη σούπερ σπορ ηλεκτρική Mercedes-AMG

ΝΕΑ

H γερμανική εταιρία ετοιμάζει ένα καθαρόαιμο σπορ ηλεκτρικό μοντέλο το οποίο θα παρουσιαστεί μέχρι το 2025.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes μετά την πληθώρα ηλεκτρικών μοντέλων που παρουσίασε τον τελευταίο καιρό, ετοιμάζει και ένα καθαρόαιμο σπορ ηλεκτρικό με την σφραγίδα της AMG.

Την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να παρουσιάσει ένα πρωτότυπο με την ονομασία Vision AMG, το οποίο θα μας δώσει μια πρώτη γεύση από το μοντέλο παραγωγής που θα βγει σε τρία χρόνια από τώρα.

Ο πρόεδρος της εταιρίας Ola Kallenius σε συνέδριο που διοργάνωσαν οι Financial Times ξεκαθάρισε ότι η εταιρία θα εξελίσσει μόνο ηλεκτρικές πλατφόρμες από το 2025 και θα ενισχύσει όσο γίνεται περισσότερο την παραγωγή ηλεκτρικών μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

Το σκίτσο που κυκλοφόρησε αναρτήθηκε στον λογαριασμό στο Instagram του αρχισχεδιαστή της εταιρίας Gorden Wagener, o οποίος υπόσχεται ένα πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο επιδόσεων, το οποίο θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση, ως πρωτότυπο, στις 19 Μάϊου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gorden Wagener (@gorden.wagener)

Advertisement

Η εικόνα αυτή δείχνει απλά ένα αδρό περίγραμμα του concept που θα αποκαλείται Vision AMG, με απλές καθαρές γραμμές και πολύ δυναμικές αναλογίες.

Advertisement

Προς το παρόν δεν υπάρχουν κάποια τεχνικά στοιχεία πέρα από το ότι θα βασίζεται πλήρως σε μία νέα αρχιτεκτονική που έχει σχεδιαστεί εξ αρχής αποκλειστικά για σπορ ηλεκτρικά μοντέλα.

Πρόθεση πάντως είναι να αποτελέσει την κορύφωση της ηλεκτρικής τεχνολογίας της εταιρίας και να αποτελέσει το πρότυπο για τα ηλεκτρικά σούπερ σπορ μοντέλα της αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποκάλυψη για το κουπέ της AMG και του Will.I.Am
Mercedes-AMG SL: Ιστορική… συνάντηση (video)
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Mercedes-AMG C 43 4MATIC

Advertisement