Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμη για το Tik Tok η νέα Porsche Panamera

Ελλάδα 17:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμη για το Tik Tok η νέα Porsche Panamera

ΝΕΑ

Έτοιμη για το Tik Tok η νέα Porsche Panamera

ΝΕΑ

Η Porsche θα παρουσιάσει επίσημα την καινούργια Panamera στις 24 Νοεμβρίου. Ως τότε, μας δίνει κάποια δεδομένα και φωτογραφίες από το αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Η προσθήκη της Panamera στην γκάμα της Porsche, το 2009, έβαλε τέλος σε μια πολυδεκαετή συζήτηση για το εάν χρειαζόταν και εάν έπρεπε η εταιρεία να έχει ένα τετραθέσιο μοντέλο στην γκάμα της.

Τελικά, ο χρόνος που πέρασε από τότε, έδωσε την απάντηση. Τώρα, ο άνθρωποι της Porsche ετοιμάζονται να παρουσιάσουν την τρίτη γενιά του μοντέλου, προς τα τέλη του μήνα που διανύουμε. Η εταιρεία δημοσίευσε φωτογραφίες από το αυτοκίνητο χωρίς καμουφλάζ στο αμάξωμά του, όπως και από το εσωτερικό του.

Σε αυτό, μπορούμε να δούμε ότι το ταμπλό της καινούργιας Panamera μοιάζει με αυτό της Taycan ή της νέας Cayenne. Έτσι, ο πίνακας οργάνων είναι πλέον ψηφιακός, καθώς έχει τοποθετηθεί έγχρωμη οθόνη 12,6 ιντσών.

Advertisement
Advertisement

Η κεντρική οθόνη αφής είναι 12,3 ιντσών, ενώ υπάρχει και έγχρωμη οθόνη 10,9 ιντσών στο τμήμα του ταμπλό που βρίσκεται εμπρός από τον συνοδηγό. Έτσι, και αυτός να έχει τη δυνατότητα να βλέπει τις πληροφορίες που επιθυμεί ή να διασκεδάζει κατά τη μετακίνηση.

Μάλιστα, η τρίτη οθόνη είναι καλυμμένη με φιλμ το οποίο δεν επιτρέπει στον οδηγό να βλέπει ό,τι απεικονίζεται σε αυτή για να μην αποσπάται η προσοχή του από τον δρόμο.

Advertisement

Στο κέντρο και στο πάνω μέρος του ταμπλό υπάρχει το αναλογικών ενδείξεων χρονόμετρο «Sport Chrono» ενώ στη βάση της κονσόλας διαπιστώνουμε την έλλειψη του μοχλού ταχυτήτων. Στο τμήμα αυτό έχει διαμορφωθεί χώρος για την τοποθέτηση μικροαντικειμένων.

Advertisement

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το επίπεδο εξοπλισμού της καινούργιας Panamera θα είναι καλύτερο από πριν ενώ και τα καθίσματα θα είναι καλύτερα διαμορφωμένα ώστε να μην κουράζουν τους επιβάτες στο ταξίδι, ιδίως τους πίσω.

Το νέο μοντέλο, στην Plug-in Hybrid εκδοχή του, θα διαθέτει μπαταρίες μεγαλύτερης ενεργειακής χωρητικότητας. Πλέον αυτή θα είναι 25,9 kWh αντί των 17,9 kWh ως τώρα. Όπως έχει ανακοινωθεί, η Porsche θα παρουσιάσει την καινούργια Panamera στις 24 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτές είναι οι 20 πιο «σκληροπυρηνικές» Porsche 911
Τετράθυρες Porsche: Από την απόρριψη στην καταξίωση (+video)
Δεν γλιτώνει ούτε η Porsche από τη Google

Advertisement