Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η Porsche Panamera θα συνεχίσει με κινητήρες βενζινης

Ελλάδα 2:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Porsche Panamera θα συνεχίσει με κινητήρες βενζινης

Mobility

Η Porsche Panamera θα συνεχίσει με κινητήρες βενζινης

Mobility

Η Porsche ξεκίνησε τις δοκιμές για την τρίτη γενιά της Panamera, που θα παρουσιαστεί την επόμενη χρονιά.

Advertisement
Advertisement

Η νέα γενιά της οικογενειακής Porsche φαίνεται έτοιμη να συνεχίσει την καλή εμπορική πορεία, έχοντας μικρές αλλαγές σε σχέση με την προκάτοχό της.

Η Panamera πρόκειται να παρουσιαστεί με ανανεωμένη γκάμα κινητήρων, μιας και θα έχουν αλλαγές τόσο στο σύστημα εξαγωγής τους όσο και στο λογισμικό που προφανώς στοχεύει στην «ευθυγράμμιση» των εκπομπών ρύπων σύμφωνα με τα αυτά που ορίζει η νόρμα Euro 7. Οι αλλαγές στην εμφάνιση θα είναι κατά πάσα πιθανότητα μικρής κλίμακας σε σχέση με την τρέχουσα εικόνα του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Έτσι, εκτός από τις ανανεώσεις στις εκδόσεις με τους υπάρχοντες V6 και V8, η Panamera θα λανσαριστεί και με ένα αναβαθμισμένο plug in υβριδικό σύστημα που θα κινεί και την επόμενη γενιά της Cayenne. Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, η απόδοση σε όλες τις εκδόσεις της Panamera θα είναι μεγαλύτερη και αυτό θα αφορά και την PHEV, που θα εμφανίζει και αυξημένη ηλεκτρική αυτονομία. Πάντα σε σχέση με τα έως και 56 χιλιόμετρα που έχει να επιδείξει σήμερα.

Η plug-in υβριδική έκδοση είναι και η πιο ισχυρή της νυν γενιάς, μιας και η Panamera Turbo S Hybrid αποδίδει συνδυαστικά 700 ίππους και 870 Nm, που παρά το βάρος της των 2.400+ κιλών εξασφαλίζουν ένα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,2 δεύτερα και μια τελική ταχύτητα 315 χλμ./ ώρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσα θα δίνατε για αυτή την κούκλα Porsche 356;
Porsche Panamera: Ειδικές εκδόσεις Platinum
Προς ανανέωση η Porsche Cayenne