Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ό,τι πει ο πελάτης: η Porsche επιμένει στο χειροκίνητο κιβώτιο

Ελλάδα 3:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ό,τι πει ο πελάτης: η Porsche επιμένει στο χειροκίνητο κιβώτιο

ΝΕΑ

Ό,τι πει ο πελάτης: η Porsche επιμένει στο χειροκίνητο κιβώτιο

ΝΕΑ

Η γερμανική μάρκα θα διατηρήσει τη manual επιλογή, όσο το απαιτείο το πιστό πελατολόγιό της.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τα μοντέλα 911 και 718, με χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων, για όσο το δυνατόν περισσότερο, μέσω της τρέχουσας γενιάς των σπορ αυτοκινήτων της.

Ενώ πολλοί άλλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων, με επίκεντρο τις επιδόσεις, έχουν εγκαταλείψει τα χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων, τα τελευταία 10-15 χρόνια, η Porsche έχει επιστρατεύσει και συνέχισε να παράγει αναμφισβήτητα τις καλύτερες χειροκίνητες αλλαγές, που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή.

Μιλώντας πρόσφατα για τη δέσμευση της αυτοκινητοβιομηχανίας στα «παραδοσιακά» κιβώτια, ο επικεφαλής των Porsche 911 και 718,  Frank Moser, είπε ότι η επιμονή σε αυτή τη στρατηγική, οφείλεται στους πελάτες της φίρμας και στη ζήτηση που έχει το manual κιβώτιο.

Advertisement
Advertisement

«Το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων είναι πάντα αυτό που θέλει ο πελάτης στην 911, επομένως εργαζόμαστε και εργαζόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο για να το διατηρήσουμε και να το βελτιώσουμε», ανέφερε ο Moser.

«Αυτό είναι απολύτως σχετικό για την 911. Γι’ αυτό έχουμε την  911 Turbo με χειροκίνητη αλλαγή ταχυτήτων και τώρα την 911 S/T και αυτό είναι πραγματικά επειδή οι πελάτες θέλουν να διατηρήσουμε αυτή την πολιτική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Gunther Werks αποκάλυψε μια σπέσιαλ 911!
Ποια είναι η νέα πατέντα της Porsche;
H Edit βρήκε το ελιξίριο της νεότητας για την Porsche 911/997