Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Volvo EX30 είναι καθ’ όδον (+video)

Ελλάδα 4:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Volvo EX30 είναι καθ’ όδον (+video)

ΝΕΑ

Το Volvo EX30 είναι καθ’ όδον (+video)

ΝΕΑ

H δημιουργικότητα των ανθρώπων της Volvo έχει αρχίσει να δείχνει έμπρακτα το αποτέλεσμά της. Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό EX30 είναι προ των πυλών.

Advertisement
Advertisement

Έπειτα από το καινούργιο EX90, η Volvo έχει έτοιμο το και το EX30, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV μοντέλο της το οποίο θα είναι μικρότερο σε διαστάσεις από τα XC40 Recharge και C40 Recharge και θα αποτελεί το «εισαγωγικό» μοντέλο της γκάμας της.

Το EX30 βασίζεται στην πλατφόρμα «SEA» («Sustainable Experience Architecture») και η αισθητική τού αμαξώματός του αναμένεται να έχει στοιχεία τόσο από το EX90 όσο και από τα XC40 Recharge και C40 Recharge.

Αυτό σημαίνει ότι δεν αναμένουμε μεγάλες εκπλήξεις σε ό,τι αφορά στον αισθητικό τομέα, συνεπώς και αυτό το νέο μοντέλο θα έχει τη γνωστή σχεδιαστική ταυτότητα της σουηδικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement


Αναμένεται να είναι άμεσος ανταγωνιστής της Mercedes-Benz EQA και του Jeep Avenger και να διαθέτει κορυφαία τεχνολογία ασφάλειας και άνεσης για την κατηγορία του.

Όπως ανακοίνωσε η Volvo, η επίσημη παρουσίαση του EX30 θα γίνει την Τέταρτη 7 Ιουνίου 2023. Εκείνη την ημέρα θα αρχίσουν και οι παραγγελίες του και στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο Volvo EX60 θα μπορούσε να είναι έτσι
Volvo: Διαθέσιμη η δημοφιλής εφαρμογή Waze
Volvo EX90 Excellence, η πολυτέλεια στα σουηδικά (+video)