Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται η φθηνότερη, πισωκίνητη Porsche Taycan

Ελλάδα 6:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται η φθηνότερη, πισωκίνητη Porsche Taycan

ΝΕΑ

Έρχεται η φθηνότερη, πισωκίνητη Porsche Taycan

ΝΕΑ

H Porsche είναι καθόλα έτοιμη να αποκαλύψει μια τέταρτη έκδοση της Taycan, η οποία θα είναι πισωκίνητη και αρκετά πιο προσιτή στο κοινό.

Advertisement
Advertisement

Στη διεύρυνση της γκάμας του «ηλεκτρικού πυραύλου» της, Porsche Taycan θα προχωρήσει σύντομα η γερμανική πολυτελής εταιρεία, όπως άφησε να εννοηθεί μέσω μιας teaser φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Facebook.

Η νέα, επερχόμενη έκδοση της Taycan θα είναι πισωκίνητη, ενώ θα είναι και η φθηνότερη της γκάμας, κάτι που είχε επιβεβαιώσει και στο παρελθόν και ο Michael Steiner, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και επικεφαλής του Τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης της Porsche AG.

Porsche Taycan

Advertisement
Advertisement

«Σύντομα έρχονται νέες εκδόσεις της Taycan που θα τοποθετούνται στη βάση της γκάμας. Θα υπάρχει ένα πισωκίνητο μοντέλο με μια μικρότερη μπαταρία η οποία θα καθιστά την εν λόγω έκδοση πιο προσιτή στο κοινό», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα, μάλιστα, με καλά πληροφορημένες πηγές η παρουσίαση της entry-level Taycan θα γίνει αύριο, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου. Πολλοί σημειώνουν πως στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει έναν… ανταγωνιστή για το Tesla Model S.

Αυτή τη στιγμή η γκάμα της Taycan απαρτίζεται από τρεις εκδόσεις, τις 4S, Turbo και Turbo S ,ενώ η αρχική τιμή του μοντέλου αντιστοιχεί σε 159.400 ευρώ και αφορά την έκδοση 4S.

Advertisement

Η εν λόγω έκδοση αποδίδει 530 ps (με Overboost), επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα αποτυπώνεται στα 250 χλμ./ώρα. Όσον αφορά τη διαδικασία 0-200 χλμ./ώρα αυτή ολοκληρώνεται σε 13,3 δευτερόλεπτα. Η αυτονομία, τέλος, βάσει WLTP κυμαίνεται μεταξύ 335 και 408 χλμ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

To Wami Lalique Spyder είναι μια σύγχρονη Maserati Spyder

Εντυπωσιακό πρωτότυπο βασισμένο σε Corvette C8

Advertisement

H Singer έρχεται στην Ευρώπη