Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα Porsche Taycan 4S με 571 ίππους

Ελλάδα 23:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα Porsche Taycan 4S με 571 ίππους

ΝΕΑ

Νέα Porsche Taycan 4S με 571 ίππους

ΝΕΑ

Η Porsche επεκτείνει την γκάμα του ηλεκτρικού sport sedan της με την προσθήκη της νέας Taycan 4S και δύο τύπους μπαταρίας .

Advertisement
Advertisement

 

Η νέα Porsche Taycan 4S θα αποδίδει 530 ίππους, ενώ στους πελάτες θα δοθεί η επιλογή ενός πακέτου Performance Battery Plus που αυξάνει την απόδοση σε 571 ίππους. Είναι εξοπλισμένη με μπαταρία 79,2 kWh (407 χιλιόμετρα αυτονομίας) και 93,4 kWh στο πακέτο Performance Battery Plus με 463 χιλιόμετρα αυτονομίας σύμφωνα με τον κύκλο δοκιμών WLTP και τα δύο μοντέλα φτάνουν τα 100 χλμ σε 4 δευτερόλεπτα, ενώ η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται σε 250 χλμ.

Advertisement
Advertisement

Όπως και τα πιο δυνατά αδέρφια της η νέα Taycan 4S διαθέτει την διαμόρφωση, με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, ένας σε κάθε άξονα, για κίνηση σε όλους τους τροχούς και ένα κιβώτιο ταχυτήτων (δύο σχέσεων), τοποθετημένο στο πίσω μέρος.

Εξωτερικά, η Taycan 4S ξεχωρίζει από τις εκδόσεις Turbo και το Turbo S από: Τις ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών (με νέο αεροδυναμικό σχήμα) και τις κόκκινες δαγκάνες στα φρένα, καθώς και την εμπρός ποδιά, τα πλαϊνά skirts και το πίσω diffuser που είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα. Η καμπίνα παραμένει χωρίς αλλαγές, με κυριότερα σημεία όπως η ψηφιακή οθόνη/πίνακας οργάνων, η κεντρική οθόνη ψυχαγωγίας 10,9 ιντσών και μια προαιρετική οθόνη για τους επιβάτες. Η επένδυση είναι μικτή δέρμα / ύφασμα και τα εμπρός καθίσματα (comfort) με ηλεκτρική ρύθμιση οκτώ κατευθύνσεων.

Advertisement

Οι τιμές για την νέα Porsche Taycan 4S ξεκινούν από τα 105.607 ευρώ στην Γερμανία. Τα βιβλία παραγγελιών είναι πλέον ανοιχτά, ενώ οι παραδόσεις αναμένεται να αρχίσουν τον Ιανουάριο στην Ευρώπη και την επόμενη Άνοιξη στις υπόλοιπες χώρες.

Advertisement