Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Wami Lalique Spyder είναι μια σύγχρονη Maserati Spyder

Ελλάδα 7:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Wami Lalique Spyder είναι μια σύγχρονη Maserati Spyder

ΝΕΑ

Το Wami Lalique Spyder είναι μια σύγχρονη Maserati Spyder

ΝΕΑ

Η Ares Design παρουσίασε το Project Wami το 2018 και τώρα είναι έτοιμη για την παραγωγή του σε 12 μόλις μονάδες.

Advertisement
Advertisement

Ονομάστηκε Wami Lalique Spyder και αντλεί έμπνευση από τα roadster της δεκαετίας του 1950 αλλά πιο συγκεκριμένα, από τη Maserati A6G / 2000 Spyder του 1956.

Ωστόσο, είναι πολύ πιο μοντέρνο καθώς διαθέτει χειροποίητα μέρη από ανθρακόνημα και αμάξωμα αλουμινίου. Το μπροστινό μέρος κυριαρχείται από μια μεγάλη μάσκα με μεγάλα ανοίγματα που πλαισιώνεται από τους προφυλακτήρες και τα στρογγυλά φωτιστικά σώματα. Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του ιδιαίτερου στυλ του μοντέλου, είναι η μαλακή οροφή, οι χαρακτηριστικές «φούστες» στις πλευρές και οι ρετρό εξωτερικοί καθρέπτες. Χρωμιωμένες είναι και οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης, ενώ πολύ χαρακτηριστικά είναι και τα πίσω φτερά που προεξέχουν.

Advertisement
Advertisement

Η καμπίνα συνδυάζει τις σύγχρονες πινελιές με τη γοητεία του παλιού καθώς τα αναλογικά όργανα διαχωρίζονται από μια ψηφιακή οθόνη. Το μοντέλο διαθέτει επίσης ένα ανεξάρτητο σύστημα ψυχαγωγίας και ένα ταμπλό δύο επιφανειών με αγγλική ξύλινη επένδυση. Μπορούμε επίσης να δούμε κυκλικούς αεραγωγούς, αναλογικό ρολόι και ιταλικά δερμάτινα καθίσματα που αναβαθμίζουν την αισθητική του συνόλου. Μια ακόμα ενδιαφέρουσα πινελιά είναι τα χειροποίητα κρυστάλλινα διακοσμητικά της γαλλικής Lalique που ειδικεύεται σε αυτά. Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Ares Design, Dany Bahar περιέγραψε το Wami Lalique Spyder ως το «απόλυτο πολυτελές αξεσουάρ» και υποσχέθηκε ότι θα είναι «μεγάλη χαρά η απόκτηση και ιδιοκτησία του». Η εταιρεία δέχεται επί του παρόντος παραγγελίες και η παραγωγή, τουλάχιστον για την πρώτη της περίοδο, θα περιοριστεί σε 12 μονάδες.

Advertisement

Δείτε ακόμα:

Εντυπωσιακό πρωτότυπο βασισμένο στη νέα Corvette

Advertisement

H αναγέννηση της De Tomaso Pantera από την Ares Design

Πρόταση για ανοιχτό Tesla Model S

 

Advertisement