Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Singer έρχεται στην Ευρώπη

Ελλάδα 3:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Singer έρχεται στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Η Singer έρχεται στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Η εκπροσώπηση της Singer που έχει έδρα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, θα γίνεται από τον Όμιλο Dorr στη Γερμανία.

Advertisement
Advertisement

Ο Γερμανικός Όμιλος Dorr με σημεία εξυπηρέτησης στη Φρανκφούρτη, τη Στουτγκάρδη, το Μόναχο, το Βερολίνο και το Χόκενχαϊμ, θα αναλάβει τις πωλήσεις και τη συντήρηση για τους πελάτες της Singer.

Η Singer με έδρα την Καλιφόρνια που είναι παγκοσμίως φημισμένη για το λανσάρισμα αυτοκινήτων με τη μορφή της εμβληματικής Porsche 911 αλλά με αρκετές διαφοροποιήσεις σε επίπεδο τεχνικών λύσεων, ανακοινώνει την επέκτασή της στην ευρωπαϊκή κοινότητα και καλωσορίζει το Γερμανικό Dorr Group στο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών της. Με τις τρέχουσες συνεργασίες που εκτείνονται από τον Καναδά έως το Χονγκ Κονγκ, η νέα συνεργασία με τον Όμιλο Dorr φέρνει την Singer στην Ευρώπη και μάλιστα στην πατρίδα του μοντέλου με το οποίο έγινε παγκοσμίως γνωστή.

Advertisement
Advertisement

Οι νέοι πελάτες της Singer στη Γερμανία θα μπορούν να μάθουν για τα αυτοκίνητα και να συζητήσουν τις απαιτήσεις τους σε ένα εκλεπτυσμένο και φιλόξενο περιβάλλον, υποστηριζόμενο από το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών που παρέχεται από το πολύ έμπειρο προσωπικό του Ομίλου Dorr. Ο ιδρυτής και πρόεδρος της Singer, ο Rob Dickinson είναι πολύ ενθουσιασμένος για την εξέλιξη αυτή. «Μου άρεσαν τα αυτοκίνητα από τότε που έμαθα τι σημαίνει αυτοκίνητο και αγάπησα την Porsche 911 από την πρώτη μου συνάντηση μαζί της ως παιδί. Είμαι χαρούμενος που το Dörr Group θα μας εκπροσωπεί εκεί, για να υποστηρίξει τους εκπληκτικούς γερμανούς πελάτες μας και να εκπροσωπήσει την Singer».

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Πως η Singer αναβαθμίζει τις παλιές Porsche 911; (VIDEO)

Στα χέρια μας πέντε από τις καλύτερες Porsche στην ιστορία της μάρκας

Advertisement

Porsche 911 Turbo S με 850 ίππους από τη Manhart