Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Nissan Juke Hybrid με άγριες διαθέσεις (+video)

Ελλάδα 4:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Nissan Juke Hybrid με άγριες διαθέσεις (+video)

ΝΕΑ

Ένα Nissan Juke Hybrid με άγριες διαθέσεις (+video)

ΝΕΑ

Το Juke Hybrid Rally Tribute πέρασε από το σχεδιαστικό σκίτσο στο μοναδικό, πλήρως λειτουργικό όχημα, μετά τη θετική αντίδραση του κοινού στην κυκλοφορία των εικόνων του πρωτότυπου.

Advertisement
Advertisement

Η αποκάλυψή ήρθε λίγο πριν από το ευρωπαϊκό λανσάρισμα του Juke Hybrid, με το πρωτότυπο να έχει στην “καρδιά” του το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης της έκδοσης παραγωγής.

Το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης του Juke αποτελείται από ένα νέας γενιάς κινητήρα εσωτερικής καύσης της Nissan, τελευταίας τεχνολογίας, ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε εφαρμογή υβριδικού συστήματος μετάδοσης κίνησης. Παράγει 69 kW (94 ίππους) και 148 Nm ροπής.

Στο κομμάτι της ηλεκτροκίνησης, η Nissan ενσωμάτωσε τον κύριο ηλεκτροκινητήρα που παράγει 36 kW (49 ίππους) και 205 Nm ροπής, ενώ η Renault τροφοδότησε το σύστημα με τη μίζα/γεννήτρια υψηλής τάσης 15 kW, τον μετατροπέα και την υδρόψυκτη μπαταρία 1,2 kWh, καθώς και με το εξαιρετικά καινοτόμο κιβώτιο ταχυτήτων. Το αποτέλεσμα είναι ένα σύστημα μετάδοσης κίνησης που παρέχει 25% περισσότερη ισχύ από την τρέχουσα έκδοση με τον βενζινοκινητήρα, με μείωση κατανάλωσης καυσίμου έως και 40% στον αστικό κύκλο και έως και 20% στον αντίστοιχο μικτό.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Nissan Juke Rally Tribute είναι… έτοιμο για το Dakar!
Ένα Nissan Skyline πάει στον φανοποιό (+video)
Nissan GT-R: Από το βραβείο, στο συνεργείο (+video)