Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nissan GT-R: Από το βραβείο, στο συνεργείο (video)

Ελλάδα 20:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nissan GT-R: Από το βραβείο, στο συνεργείο (video)

ΝΕΑ

Nissan GT-R: Από το βραβείο, στο συνεργείο (video)

ΝΕΑ

Μόλις ο οδηγός του Nissan GT-R παρέλαβε το βραβείο του «Καλύτερου αυτοκινήτου», σημείωσε και την… καλύτερη έξοδο.

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός του Nissan GT-R, το οποίο είχε αρκετές βελτιώσεις -τόσο αισθητικές όσο και μηχανολογικές- έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου λίγα λεπτά αφότου αποχώρησε από μια εκδήλωση βελτιωμένων αυτοκινήτων στην Αμερική.

Μπροστά στα μάτια πολλών περαστικών και ανθρώπων που επισκέφτηκαν την εκδήλωση, το Nissan GT-R βγήκε εκτός δρόμου μετά από ένα άγαρμπο τετ-α-κε, δημιουργώντας σημαντικές εξωτερικές ζημιές. Στο παρακάτω βίντεο παρακολουθούμε έναν περαστικό να πλησιάζει το σημείο, όπου χτύπησε το αυτοκίνητο.

Στα πρώτα πλάνα διακρίνεται ο πλαϊνός αερόσακος, ενώ -αρχικά- δεν φάνηκε καμία κινητικότητα στην καμπίνα. Παρόλ’ αυτά, όταν ο οδηγός αποβιβάστηκε τελικά από το τρακαρισμένο αυτοκίνητο, δεν είχε κανέναν απολύτως σοβαρό τραυματισμό. Σε αυτό βοήθησε ιδιαίτερα, όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο αερόσακος, αλλά και η στιβαρή κατασκευή του GT-R του.

Advertisement
Advertisement

Αξίζει να αναφερθεί ότι το εν λόγω μοντέλο κέρδισε το βραβείο «καλύτερο αυτοκίνητο του σόου», αλλά σίγουρα αυτό το γεγονός ο ιδιοκτήτης θα το θυμάται για πάντα μιας και το συνεργείο/φανοποιείο θα κρατήσει αρκετές μέρες το αυτοκίνητό του πριν να επισκευαστεί πλήρως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή Nissan GTR των 530PS με 10 ευρώ
Ένα πειραγμένο GT-R ρυμουλκεί… νταλίκα στο χιόνι (+video)
Πόσο «καυτό» μπορεί να είναι ένα υβριδικό Nissan GT-R;