Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε το Rimac Nevera να πιάνει 347 χλμ./ώρα (+video)

Ελλάδα 11:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε το Rimac Nevera να πιάνει 347 χλμ./ώρα (+video)

ΝΕΑ

Δείτε το Rimac Nevera να πιάνει 347 χλμ./ώρα (+video)

ΝΕΑ

Η εκρηκτική Rimac Nevera των 1.913 ίππων κάνει επίδειξη των δυνατοτήτων της στην Autobahn.

Advertisement
Advertisement

Το ηλεκτρικό hypercar Nevera της Rimac γνωρίζουμε καλά ότι είναι ίσως το ταχύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας του με επιδόσεις που θα ζήλευαν ακόμα και θρυλικές εταιρείες όπως η Ferrari, η Lamborghini και η Aston Martin. Έχουμε δει αρκετές φορές το κροατικό «βέλος» να κάνει δοκιμές σε πίστες και να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, ωστόσο είναι ελάχιστες οι φορές που το βλέπουμε να ξεδιπλώνει τις αρετές του σε δημόσιο δρόμο.

Σε ένα βίντεο του γνωστού YouTube καναλιού Automann-TV εμφανίζεται η Nevera να κάνει θαύματα σε δημόσιο δρόμο. Το αυτοκίνητο των 1.913 ίππων με τους τέσσερις ηλεκτροκινητήρες αρχικά μας επιδεικνύει τις δυνατότητες επιτάχυνσης από 100 χλμ./ώρα μέχρι 200 χλμ./ώρα. Στις περισσότερες προσπάθειες επιτάχυνσης εν κινήσει η Nevera πετυχαίνει τον στόχο σε περίπου 3 δευτερόλεπτα με την κορυφαία να καταγράφεται στα 2,8 δευτερόλεπτα.

Advertisement
Advertisement

Εκεί όμως που το σοκ μεγαλώνει είναι στην προσπάθεια επίτευξης της μέγιστης ταχύτητας στην γερμανική Autobahn. Ο οδηγός επιταχύνει δυνατά μέχρι και τα 347 χλμ./ώρα στο ταχύμετρο (330 χλμ./ώρα πραγματικά) με το αυτοκίνητο να παραμένει ακλόνητο, δίνοντας την εντύπωση ότι έχει πολύ ακόμα να δώσει.

Η αλήθεια είναι ότι σε δοκιμές σε πίστα το αυτοκίνητο της Rimac έχει σημειώσει τελική ταχύτητα 412 χλμ./ώρα, κάτι που σημαίνει ότι είχε ακόμα να δώσει! Παρακολουθείστε το βίντεο με την ακαταμάχητη Rimac Nevera.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στα άδυτα της Rimac
Το drift mode του Rimac Nevera σε κάνει… μάγκα
Ποιος… συνταξιούχος αγόρασε το πρώτο Rimac Nevera;

Advertisement