Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε πώς είναι το εσωτερικό της νέας Mercedes E-Class

Ελλάδα 7:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε πώς είναι το εσωτερικό της νέας Mercedes E-Class

ΝΕΑ

Δείτε πώς είναι το εσωτερικό της νέας Mercedes E-Class

ΝΕΑ

Οι πρώτες φωτογραφίες τής καινούργιας Mercedes-Benz E-Class δημοσιεύτηκαν και μπορούμε να δούμε κάποιες ουσιαστικές λεπτομέρειες από το νέο πολυτελές μοντέλο της γερμανικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Οι δοκιμές εξέλιξης της νέας γενιάς τής EClass πλησιάζουν προς το τέλος τους, καθώς το καινούργιο μοντέλο της Mercedes-Benz αναμένεται να παρουσιαστεί εντός των πρώτων μηνών τού 2023. Ως τώρα, έχουν δημοσιευτεί οι (λεγόμενες) «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες του νέου οχήματος που δείχνουν το αμάξωμά του καμουφλαρισμένο, είτε στο σύνολό του είτε μερικώς,

Σε αυτές βλέπουμε ότι το εμπρός μέρος της καινούργια E-Class μοιάζει με αυτό της παρούσας S-Class, κάτι που –φυσικά– δεν αποτελεί έκπληξη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μάσκα της παραπέμπει σε αυτή της κορυφαίας λιμουζίνας τής Mercedes-Benz και η εμπεριεχόμενη γρίλια της αποτελείται από χρώμιο για να τονίζεται το σχήμα της αλλά και να αναδεικνύεται η ταυτότητα του αυτοκινήτου και ο πολυτελής χαρακτήρας του.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, ενδιαφέρον έχει το εσωτερικό και συγκεκριμένα το ταμπλό της καινούργιας E-Class. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι κινεζικές ιστοσελίδες αυτοκινήτου Xincheping και Autohome (καθώς το νέο μοντέλο εξελίσσεται και στην ασιατική χώρα), έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ολοκληρωμένο το ταμπλό τού καινούργιου μοντέλου (φωτ. κάτω).

Έτσι, η νέα E-Class διαθέτει σχετικά ορθογώνιας διαμόρφωσης έγχρωμη οθόνη στη θέση του πίνακα οργάνων η οποία φαίνεται ότι είναι λεπτή. Επίσης, στο κέντρο της κονσόλας διακρίνεται η (επίσης ορθογώνια) έγχρωμη οθόνη αφής. Αυτό την κάνει να διαφέρει από την αντίστοιχη της S-Class στην οποία είναι κάθετα τοποθετημένη.

Advertisement

Στη φωτογραφία του διακρίνονται, επίσης, οι νέας διαμόρφωσης αεραγωγοί οι οποίοι είναι πάνω από την κεντρική οθόνη και λεπτοί σε ό,τι αφορά στο σχήμα τους, ενώ εκτείνονται ως και εμπρός από τον συνοδηγό. Περισσότερες πληροφορίες για την καινούργια E-Class θα έχουμε από τις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Mercedes-AMG One πέτυχε νέο ρεκόρ στο Nurburgring (+video)
Ποια είναι η πιο πολύτιμη μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων;
Όλα όσα γνωρίζουμε για την καινούργια Mercedes E-Class