Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Mercedes με λάμψη από Formula 1

Ελλάδα 15:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Mercedes με λάμψη από Formula 1

ΝΕΑ

Μια Mercedes με λάμψη από Formula 1

ΝΕΑ

Η γερμανική εταιρία δεν αμελεί να δίνει την λάμψη των μονοθεσίων της και στα επιβατικά της αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό και δίχασε τους φίλους της εταιρίας. Η νέα κορυφαία έκδοση της C-Class, η C63 S δεν συνοδεύεται πια από τον εκρηκτικό V8 κινητήρα της εταιρίας, αλλά αρκείται σε ένα εξελιγμένο τετρακύλινδρο σύνολο των δύο λίτρων.

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αργή, κάθε άλλο μάλιστα. Με απόδοση 680 ίππους και 1.020 Nm ροπή, καταφέρνει να κάνει το 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,3 δευτερόλεπτα!

Αξίζει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι διαθέτει και τετρακίνηση με δυνατότητα drift mode, και ένα πολύ σπορ στήσιμο που υπόσχεται πολλές και δυνατές συγκινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Πάνω σε αυτό το εξαιρετικό πακέτο, η Mercedes έρχεται να προσθέσει μία ειδική έκδοση, την οποία ονομάζει “F1 Edition”.

Το αμάξωμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, καθώς έχει την κλασική ασημένια βαφή στο πάνω μέρος η οποία ντεγκραντάρει στο μαύρο προς το κάτω μέρος του αμαξώματος.

Advertisement

Τα αεροδυναμικά βοηθήματα έχουν κόκκινες πινελιές ενώ εντύπωση προκαλούν οι 20άρες ζάντες της AMG σε μαύρο ματ χρώμα και με κόκκινο σιρίτι περιμετρικά.

Advertisement

Η έκδοση αυτή έρχεται με στάνταρ το αεροδυναμικό πακέτο AMG Aerodynamic Package, με πιο έντονα στοιχεία τόσο εμπρός όσο και πίσω. Έχει επίσης και το πακέτο AMG Night Package, το οποίο περιλαμβάνει μαύρες γυαλιστερές επενδύσεις και μαύρο χρώμιο για την μάσκα, τις τετραπλές εξατμίσεις και τα σήματα.

Μία ακόμα χαρακτηριστική λεπτομέρεια είναι η αλουμινένια τάπα για το καύσιμο. Η έκδοση αυτή διατίθεται όχι μόνο ως σεντάν αλλά και στην station wagon εκδοχή της C-Class.

Advertisement

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέα στοιχεία όπως το τιμόνι AMG Performance με μπάκετ καθίσματα σε δέρμα νάπα, με κόκκινες ραφές, κόκκινες ζώνες ασφαλείας, κόκκινες λεπτομέρειες στην carbon fiber στο ταμπλό, ειδικά σήματα για την έκδοση.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά μέρη, δεν υπάρχουν κάποιες αλλαγές, με την ισχύ και τις επιδόσεις να παραμένουν ως έχουν.

Όσο για την τιμή, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι συγκεκριμένο από την εταιρία, αλλά είναι σίγουρο ότι έχουμε να κάνουμε με την πιο ακριβή Mercedes C-Class στην ιστορία της εταιρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο κοστίζει η Mercedes C-Class All-Terrain στην Ελλάδα;
Στην Ελλάδα η νέα plug-in υβριδική Mercedes C-Class (+τιμές)
Επίσημο: Η Mercedes-AMG C 63 S E Performance των 680 ίππων