Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε -και ακούστε- τη νέα Lamborghini (+ video)

Ελλάδα 1:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε -και ακούστε- τη νέα Lamborghini (+ video)

ΝΕΑ

Δείτε -και ακούστε- τη νέα Lamborghini (+ video)

ΝΕΑ

Η Lamborghini έχει προγραμματίσει την παρουσίαση του νέου supercar της μετά το προσεχές καλοκαίρι. Ως τότε, επιτρέπει να δούμε τα πρωτότυπά του να κάνουν δοκιμές εξέλιξης.

Advertisement
Advertisement

Στη Lamborghini, προετοιμάζονται για την παρουσίαση του καινούργιου supercar το οποίο θα αντικαταστήσει την Huracan. Η κινητικότητα στην ιταλική εταιρεία είναι έντονη καθώς εργάζονται για την εξέλιξη τόσο αυτού όσο και των άλλων νέων μοντέλων της.

Σε ό,τι αφορά στην αντικαταστάτρια της Huracan, το πρόγραμμα δημιουργίας της έχει την κωδική ονομασία «LB63x». Η διαδικασία εξέλιξής έχει ξεκινήσει πριν από περίπου δύο χρόνια, τουλάχιστον από τότε έχει γίνει γνωστή.

Πλέον, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας όπου οι οδηγοί και οι μηχανικοί της Lamborghini φροντίζουν να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες του νέου μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Ο «paparazzo» με το ψευδώνυμο «Varryx» βρέθηκε στην έξοδο των εγκαταστάσεων της εταιρείας στη Sant’Agata Bolognese και βιντεοσκόπησε τη έξοδο και τις διελεύσεις ενός από τα πρωτότυπα εμπρός από αυτές.

Στη συνέχεια, ανέβασε το βίντεο στο κανάλι του στο «YouTube» και μας έδωκε τη δυνατότητα να δούμε το αυτοκίνητο και να ακούσουμε τον ήχο που εκπέμπει ο κινητήρας του.

Advertisement

Από αυτόν μπορούμε να καταλάβουμε ότι πίσω από τους επιβάτες του νέου supercar θα υπάρχει twin turbo V8 κινητήρας. Αυτό σημαίνει ότι επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι στο καινούργιο μοντέλο της Lamborghini δεν θα υπάρχει ο ατμοσφαιρικός V10 της που διαθέτει η Huracan.

Advertisement

Το αυτοκίνητο θα διαθέτει σύστημα υβριδικής διάταξης Plugin Hybrid αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα πόσους ηλεκτροκινητήρες θα διαθέτει. Εάν έχει και στον εμπρός άξονα τότε θα μιλάμε και για τετρακίνητη έκδοση, πέραν της πισωκίνητης.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστή η απόδοσή του PHEV συστήματος η οποία υπολογίζεται σε περισσότερους από 800 ίππους.

Advertisement

Τέλος, στο καμουφλαρισμένο μπορούμε να διακρίνουμε ότι το αμάξωμά του θα έχει σχεδιαστικά στοιχεία από τη Revuelto, το νέο hypercar της ιταλικής εταιρείας. Μένει να δούμε εάν θα διαθέτει και άλλα, όπως το σύστημα ενεργητικής τετραδιεύθυνσης που έχει η τελευταία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Lamborghini γιόρτασε στην Ελλάδα τα 60 χρόνια της
Η τεχνητή νοημοσύνη μπαίνει στις πίστες (+video)
Η τρέλα με τα εξάτροχα επεκτάθηκε και στην Urus (+video)