Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lamborghini γιόρτασε στην Ελλάδα τα 60 χρόνια της

Ελλάδα 16:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Lamborghini γιόρτασε στην Ελλάδα τα 60 χρόνια της

ΝΕΑ

Η Lamborghini γιόρτασε στην Ελλάδα τα 60 χρόνια της

ΝΕΑ

Σπάνια αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες έδωσαν το παρών στην εκδήλωση της Lamborghini Athens για τα 60 χρόνια λειτουργίας της μάρκας. Αποκάλυψη και του νέου πίνακα ζωγραφικής της Μίνας Βαλυράκη…

Advertisement
Advertisement

Το 2023 η Lamborghini συμπλήρωσε εξήντα χρόνια λειτουργίας και γιόρτασε τη σημαντική αυτή χρονιά με διάφορες εκδηλώσεις σε όλον τον κόσμο.

Στην Ελλάδα η Lamborghini Athens που είναι και η δεύτερη μακροβιότερη αντιπροσωπεία της ιταλικής μάρκας πραγματοποίησε τη δική της εκδήλωση τρεις ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2023. Οι σχεδόν 150 εκλεκτοί προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά πέντε μοντέλα με το λογότυπο της Lamborghini τόσο με τέσσερις όσο και με… δύο ρόδες.

Στον ανανεωμένο χώρο της αντιπροσωπείας Lamborghini που έχει έδρα στην Κηφισιά, έκανε την εμφάνισή της μία εξαιρετικά σπάνια Miura στην έκδοση SV. Η συγκεκριμένη θεωρείται από τα πλέον συλλεκτικά αυτοκίνητα του κόσμου και με πολύ μεγάλη χρηματιστηριακή αξία.

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις αποκλειστικές εικόνες του Newsauto, η εν λόγω Miura σε χρώμα πορτοκαλί διατηρείται σε άψογη κατάσταση και όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψε την παράσταση.

Μία από τις 300…

Στο ίδιο μήκος κλίματος και η κορυφαία έκδοση SVJ της Aventador στην οποία δεν μπορούσες να αφήσεις τα μάτια σου από πάνω της. Η ανθρακί Lamborghini είναι μία από τις 300 που έχουν παραχθεί και όπως ο καθένας μπορεί να καταλάβει, μία από τις πιο σπάνιες στον κόσμο.

Advertisement

Και σπάνιες μοτοσικλέτες

Από πλευράς αυτοκινήτων, η Lamborghini Urus S των 666 ίππων ήταν και αυτή στο χώρο της εκδήλωσης με άλλον αέρα, βάζοντας τους προσκεκλημένους στο κλίμα της εποχής, όπου τα SUV κυριαρχούν στις παγκόσμιες αγορές.

Advertisement

Σε δεσπόζουσα θέση υπήρχαν και δύο μοτοσικλέτες της Ducati (Diavel και Streetfighter V4), που φέρουν το λογότυπο της Lamborghini και έχουν παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό μοντέλων σε όλο τον κόσμο. Αξίζει να αναφέρουμε πως όλα τα παραπάνω οχήματα, με εξαίρεση την Urus, κυκλοφορούν στην Ελλάδα.

Με την υπογραφή της Μίνας Βαλυράκη

Το κερασάκι στην… τούρτα ήταν η αποκάλυψη του έργου της Μίνας Βαλυράκη η οποία για την περίσταση δημιούργησε έναν πίνακα ζωγραφικής (3×6 μέτρα) με θέμα τη Lamborghini, τα μοντέλα της και τους V12 κινητήρες.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ελληνίδα καλλιτέχνιδα έχει ζωγραφίσει πριν από 25 χρόνια ένα αντίστοιχο έργο το οποίο κοσμεί τα γραφεία της Lamborghini στην Ιταλία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το πρώτο «ελληνικό» Suzuki Jimny που μεταμορφώθηκε σε G-Class
Porsche: Η ανασκόπηση του 2023 με τεχνητή νοημοσύνη (+video)
Θα θέλατε ένα Abarth Panda; (+ video)