Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται στην Ελλάδα η Lamborghini Revuelto…

Ελλάδα 10:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται στην Ελλάδα η Lamborghini Revuelto…

ΝΕΑ

Έρχεται στην Ελλάδα η Lamborghini Revuelto…

ΝΕΑ

Διψήφιος αριθμών πελατών στην Ελλάδα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το νέο super car της Lamborghini το οποίο θα κοστίζει πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ…

Advertisement
Advertisement

Η επανάσταση της Lamborghini ακούει στο όνομα Revuelto, καθώς αυτό θα είναι το νέο μοντέλο της ιταλικής φίρμας. Ένα super car το οποίο πριν καλά καλά κυκλοφορήσει έχει προκαλέσει αναστάτωση στην κατηγορία αυτών των πελατών που κάνουν ουρά για να την αποκτήσουν.

Το ενδιαφέρον αλλά και η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη και κανείς δεν ξέρει ποιος θα την κάνει πρώτος δικιά του. Χαρακτηριστικό πάντως της ζήτησης και της παραγγελιοληψίας είναι άλλωστε το γεγονός πως το Revuelto έχει ξεπουλήσει για τα επόμενα δύο χρόνια!

Να σημειώσουμε πως το εν λόγω μοντέλο βάζει την Lamborghini στην… ηλεκτροκίνηση. Μπορεί να ακούγεται ιεροσυλία αλλά οι πελάτες φαίνεται πως θα την τιμήσουν και με το παραπάνω.

Advertisement
Advertisement

V12 και 3 ηλεκτροκινητήρες

Το Revuelto εφοδιάζεται με έναν V12 μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 6.5 λίτρων το οποίο συνδυάζεται με τρεις ηλεκτροκινητήρες. Αυτό μεταφράζεται σε τεράστια ισχύ που αγγίζει τους 1.015 ίππους και είναι λογικό να βάζουν φωτιά στην άσφαλτο. Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία το 0-100 επιτυγχάνεται σε 2,5 δευτερόλεπτα, το 0-200 χλμ./ώρα σε 7,0 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 350 χλμ./ώρα.

Το ιταλικό super car δεν αργεί να έρθει στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsauto, το πρώτο Revuelto θα εμφανιστεί μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου και συγκεκριμένα στην επίσημη αντιπροσωπεία της μάρκας.

Advertisement

Ο αριθμός των πελατών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι διψήφιος και αναφορικά με την τιμή του, υπολογίζεται λίγο πάνω από τις 500.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όλα γίνονται ηλεκτρικά, η Porsche 911 επιμένει κλασικά!
Ποιο αυτοκίνητο μπορεί να πηδάει και να… χορεύει; (+video)
Τα επτά «θαύματα» της Yamaha