Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η τρέλα με τα εξάτροχα επεκτάθηκε και στην Urus (+video)

Ελλάδα 2:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η τρέλα με τα εξάτροχα επεκτάθηκε και στην Urus (+video)

ΝΕΑ

Η τρέλα με τα εξάτροχα επεκτάθηκε και στην Urus (+video)

ΝΕΑ

Δεν το φαντάζεται κανείς μέχρι να το δει με τα ίδια του τα μάτια, αλλά καλά διαβάσατε. Για μία ακόμη φορά, το premium ιταλικό SUV έγινε… 6τροχο.

Advertisement
Advertisement

Πριν μερικούς μήνες, εμφανίστηκαν κάπου στο διαδίκτυο λίγες φωτογραφίες μίας κόκκινης Lamborghini Urus η οποία ήταν 6×6. Δεν ήταν κάποιο είδος ψηφιακού τεχνάσματος, από ό,τι φαίνεται, αλλά πέρα για πέρα πραγματικό.

Αυτό επιβεβαιώθηκε επίσημα, με διάφορους YouTubers να πηγαίνουν από κοντά και να τραβούν βίντεο το τροποποιημένο SUV. Φαίνεται μάλιστα, πως οι εργασίες μετασκευής έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και η 6τροχη Urus είναι έτοιμη να τραβήξει όλα τα βλέμματα στον δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Πιθανότατα, ο κάτοχος ζήλεψε ό,τι συνέβη πριν 10 χρόνια με τη Mercedes που κατασκεύασε τη G 63 AMG 6×6, και η οποία έγινε ανάρπαστη.

Βέβαια για να προστεθούν δύο επιπλέον τροχοί στην Urus χρειάστηκε ολόκληρη διαδικασία και πολλές ώρες δουλειές. Η οροφή και το πίσω μέρος επεκτάθηκαν σημαντικά  ώστε να χωρέσει ο τρίτος άξονας.

Δεν παρέλειψαν μάλιστα να τοποθετήσουν και αρκετά aftermarket μέρη, με τις ζάντες να ξεχωρίζουν λίγο παραπάνω λόγω του γυαλιστερού μαύρου και της σχεδίασής τους.

Advertisement

Αλλαγές στον κινητήρα μάλλον δεν έχόυν γίνει, ενώ για χάρη της ευκολίας της μετασκευής ο πρόσθετος άξονας έχει μικρές πιθανότητες να είναι κινητήριος.

Advertisement

Ο δημιουργός αυτής της Urus λέγεται πως είναι η South Florida Jeeps, ο ίδιος κατασκευαστής που ανέλαβε το Apocalypse 6×6.

Το θέμα είναι ποιος κάτοχος μίας τόσο ακριβής Lamborghini μπαίνει στη διαδικασία να την τροποποιήσει σε σημείο που δεν αναστρέφεται και χάνει μεγάλο μέρος της αξίας της.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Urus της ABT προκαλεί ρίγη
Η Lamborghini δοκιμάζει την Urus PHEV στο Nurburgring
Ηλεκτρικά ή e-fuels για τη Lamborghini;