Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα DeLorean Alpha5 Plasmatail και Omega Concepts

Ελλάδα 5:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα DeLorean Alpha5 Plasmatail και Omega Concepts

ΝΕΑ

Τα DeLorean Alpha5 Plasmatail και Omega Concepts

ΝΕΑ

Δεκαετίες αφότου το αυθεντικό DeLorean έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα στον κόσμο χάρη στις ταινίες «Back to the Future», το Alpha5 είναι εδώ για να συνεχίσει την παράδοση.

Advertisement
Advertisement

Το concept αναμένεται να βγει στην παραγωγή το 2024, με περιορισμένο αριθμό 88 μονάδων.

Το Alpha5 είναι ήδη παλιά είδηση. Αλλά μαζί του, ο κατασκευαστής παρουσίασε στο Car week του Pebble Beach, δύο φρέσκες ιδέες στο πρώτο του stand το DeLorean House.

Ο λόγος για το 2024 Alpha5 Plasmatail και το 2040 Omega, που ανέβηκαν στη σκηνή στις 20 Αυγούστου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της μάρκας «A Glimpse Into The Future».

Advertisement
Advertisement

Υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι το 2040, αλλά η ιδέα του Omega είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Εμπνευσμένο από τους αγώνες Baja εκτός δρόμου, αντιπροσωπεύει την απομάκρυνση της μάρκας από την παραδοσιακή σχεδίαση. Κάνοντας όμως ένα βήμα πίσω, πιο κοντά στην πραγματικότητα, έχουμε το shooting brake Alpha5 Plasmatail του 2024, το οποίο «σχεδιάστηκε ως επέκταση του αρχικού coupe», σύμφωνα με τη μάρκα.

Όπως το Alpha5, το Plasmatail έχει 4 θέσεις, αλλά προσφέρει επιπλέον χώρο αποθήκευσης. Η πίσω πλευρά του αυτοκινήτου είναι σχεδόν πανομοιότυπη με την έκδοση coupe, με τα περισσότερα από τα ίδια στοιχεία να υπάρχουν, εκτός από το ότι δεν υπάρχει πίσω παράθυρο με περσίδες και η γραμμή οροφής έχει κλίση προς τα κάτω και τελειώνει με αεροτομή.

Advertisement

«Υπήρχε αυτή η τεράστια ευθύνη να βεβαιωθούμε ότι τιμούσαμε την ιστορία της μάρκας DeLorean , αλλά μια ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη στην επιμέλεια του μέλλοντoς της. Νομίζω ότι κάναμε και τα δύο με την Alpha5», δήλωσε ο Troy Beetz, Chief Marketing Officer.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το… φανταστικό παρελθόν της DeLorean
Αποκαλυπτήρια για το DeLorean Alpha5
Νέα ηλεκτρική DeLorean