Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η DeLorean «σκαρώνει» τη δική της Corvette

Ελλάδα 14:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η DeLorean «σκαρώνει» τη δική της Corvette

ΝΕΑ

Η DeLorean «σκαρώνει» τη δική της Corvette

ΝΕΑ

Η κόρη του John Z. DeLorean υποστηρίζει ότι το νέο σπορ αυτοκίνητο, ήταν το όραμα του πατέρα της.

Advertisement
Advertisement

Η DeLorean Next Generation Motors (DNG) αποκάλυψε ότι εκτός από την κατασκευή ενός επετειακού μοντέλου (με την κωδική ονομασία JZD), για να αποτίσει φόρο τιμής στον John Z. DeLorean , θα κατασκευάσει επίσης ένα πιο προσιτό υπεραυτοκίνητο βασισμένο στη Chevrolet Corvette γενιάς C8.

Η DNG δεν έχει ακόμη καταλήξει σε ένα όνομα για αυτό το μοντέλο, αλλά επιβεβαίωσε ότι θα είναι φθηνότερο και πιο προσιτό από το Model JZD. H Corvette C8 δεν είναι απλώς μια καλή βάση επειδή είναι το πιο προσιτό κεντρομήχανο σπορ αυτοκίνητο, αλλά και επειδή ο John Z. εργάστηκε για 17 χρόνια στη GM και κάποτε υπηρέτησε ως επικεφαλής της Chevrolet, οραματιζόμενος τη μαζικότερη παραγωγή ενός μοντέλου με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Ενώ οι εργασίες για την εξέλιξη του αυτοκινήτου, βρίσκονται ακόμη στα αρχικά στάδια, η Kathryn DeLorean υποστηρίζει ότι η DNG Motors θα αντικαταστήσει το αμάξωμα της Corvette με ένα δικό της σχέδιο, που θα ενσωματώνει πόρτες στο στυλ του αρχικού DMC-12.

Advertisement
Advertisement

Η πλήρης έκταση των αλλαγών που θα γίνουν κάτω από το καπό παραμένει ασαφής, αλλά η DeLorean πρόσθεσε ότι η εταιρεία θα συνεργαστεί με διάφορους ειδικούς επιδόσεων στην αγορά aftermarket.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα DeLorean Alpha5 Plasmatail και Omega Concepts
Ηλεκτρική αναγέννηση για το DeLorean (+video)
Δείτε το τρέιλερ της ταινίας για τον Ferruccio Lamborghini (+video)