Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο αυτοκίνητο αποθέωσε ο σχεδιαστής του αιώνα;

Ελλάδα 3:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο αυτοκίνητο αποθέωσε ο σχεδιαστής του αιώνα;

ΝΕΑ

Ποιο αυτοκίνητο αποθέωσε ο σχεδιαστής του αιώνα;

ΝΕΑ

Ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής Τζιουτζιάρο χαρακτηρίζει «Πικάσο της Αυτοκίνησης» το αμφιλεγόμενο σχεδιαστικά αυτοκίνητο και κλείνει στόματα…

Advertisement
Advertisement

Οι μεγάλες μεταλλικές του επιφάνειες, οι φουτουριστικές γωνίες, οι εκτεταμένες γυάλινες επιφάνειες και ο ιδιαίτερος μεταλλικός χρωματισμός το καθιστούν μοναδικό στο είδος του.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που κάποιοι σχεδιαστές αυτοκινήτου βλέπουν το Tesla Cybertruck σαν ένα έργο τέχνης και μάλιστα κάποιοι το χαρακτηρίζουν ως «Πικάσο της Αυτοκίνησης».

Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής Τζιορτζέτο Τζιουτζιάρο μιλώντας στην εφημερίδα La Repubblica, ανάφερε ότι το Cybertruck είναι ο Πικάσο της Αυτοκίνησης καθώς, όπως στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, έτσι και ο κορυφαίος καλλιτέχνης αποτυπώνουν την αποσύνθεση της πραγματικότητας.

Advertisement
Advertisement

Μπορούμε λοιπόν να αντιληφθούμε το μέγεθος της διαφορετικότητας που διαθέτει το Tesla Cybertruck όταν ο άνθρωπος που σχεδίασε το VW Golf,  την Lamborghini Gala, τη Lotus Esprit και το DeLorean DMC χαρακτηρίζει με τέτοιο τρόπο το αμερικανικό pick up. Ο Τζιουτζιάρο το 1981 με την DeLorean έγινε ο πρώτος που τόλμησε να σχεδιάσει ένα φουτουριστικό αυτοκίνητο χωρίς χρωματισμό αναδεικνύοντας το μεταλλικό αμάξωμα της κατασκευής, εμπνέοντας ουσιαστικά τους δημιουργούς της Tesla.

Advertisement

Ο Τζιουτζιάρο πρόσθεσε στις δηλώσεις του ότι το Tesla Cybertruck θα έχει μεγάλη επιτυχία διότι οι άνθρωποι θέλουν να επιδεικνύονται. Η πρωτοποριακή και εκτός λογικής σχεδίασή του θα εξιτάρει τους πελάτες οι οποίοι έχουν βαρεθεί την αρμονία και την τελειότητα των σημερινών αυτοκινήτων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Tesla φέρνει μία ουσιαστική αναβάθμιση λογισμικού
Το Tesla Cybertruck δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από το χιόνι! (+video)
Πως καταφέρνει να γίνεται «βάρκα» το Cybetruck;