Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κι όμως: Θα υπάρξει νέο DeLorean!

Ελλάδα 14:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κι όμως: Θα υπάρξει νέο DeLorean!

ΝΕΑ

Κι όμως: Θα υπάρξει νέο DeLorean!

ΝΕΑ

Η DNG Motors με έδρα στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα έκδοση του θρυλικού DeLorean, ιδανικά προσαρμοσμένο στην ηλεκτρική εποχή.

Advertisement
Advertisement

Πίσω από την DNG Motors, βρίσκεται η Kat DeLorean, η κόρη του John Z. DeLorean, που κάποτε έβαλε στο δρόμο το πρώτο και πολύ χαρακτηριστικό DeLorean.

Η Kat DeLorean ξεκαθάρισε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram πως «η DMC σήμερα δεν έχει καμία σχέση με την οικογένεια DeLorean ή τη σχετική κληρονομιά του θρυλικού μοντέλου», θέλοντας να υπογραμμίσει πως το νέο «πραγματικό DeLorean», είναι αυτό της DNG Motors και έχει την κωδική ονομασία JZD. Αν σας θυμίζουν κάτι τα αρχικά, είναι γιατί προκύπτουν από εκείνα του John Z. DeLorean.

Advertisement
Advertisement

Η παραγωγή του νέου σπορ αυτοκινήτου έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2023 σε μια γραμμή παραγωγής στο Ντιτρόιτ και η επίσημη πρεμιέρα του, θα πρέπει να αναμένεται πριν από το τέλος του χρόνου που διανύουμε. Προς το παρόν, η DNG Motors (με το DNG να σημαίνει «DeLorean New Generation»- δηλαδή «Νέα Γενιά DeLorean») μας δίνει μερικές εικόνες του νέου αυτοκινήτου.

Σε αυτές τις εικόνες βλέπουμε ένα σπορ αυτοκίνητο με πολλά στοιχεία από το DMC-12 και πόρτες που σχεδιάστηκαν από τους Angel Guerra και Allan Portilho. Ο ίδιος ο Guerra είχε ήδη παρουσιάσει το σχέδιό του το 2020, ενώ ακόμα δεν έχει ληφθεί –όπως επισήμανε σε συνέντευξή της η Kat DeLorean– οριστική απόφαση για το αν θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο το νέο μοντέλο ή αν θα υπάρχει και κινητήρας εσωτερικής καύσης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα DeLorean Alpha5 Plasmatail και Omega Concepts
Ηλεκτρική αναγέννηση για το DeLorean (+video)
Δείτε το τρέιλερ της ταινίας για τον Ferruccio Lamborghini (+video)

Advertisement

 

 

 

Advertisement