Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Dacia LPG, για χαμηλό κόστος κτήσης και χρήσης!

Ελλάδα 12:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Dacia LPG, για χαμηλό κόστος κτήσης και χρήσης!

ΝΕΑ

Dacia LPG, για χαμηλό κόστος κτήσης και χρήσης!

ΝΕΑ

Η Dacia διακρίνεται και για το γεγονός ότι προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτου την εναλλακτική δυνατότητα να αποκτήσουν ένα καινούργιο όχημα με εργοστασιακό σύστημα LPG.

Advertisement
Advertisement

Όποιος αναρωτιέται και εντυπωσιάζεται για τον λόγο που η Dacia σημειώνει μια τόσο αξιόλογη εμπορική πορεία στην Ευρώπη, μπορεί να βρει την απάντηση αν δει την εταιρική φιλοσοφία της και το κατασκευαστικό πορτφόλιο της.

Είναι η μόνη εταιρεία (μαζί με τη Renault όπου ανήκουν στον ίδιο Όμιλο) η οποία προσφέρει τα μοντέλα της και με εργοστασιακό σύστημα κίνησης και με υγραέριο κίνησης (LPG). Εκτός από το πολύ υψηλό value for money στοιχείο των αυτοκινήτων της, στην Dacia επενδύουν τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και σε αυτή της τσέπης του οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Ειδικά στην εποχή μας, όπου οι τιμές των καυσίμων έχουν εκτοξευθεί και επικρατεί προβληματισμός και υπαναχώρηση από την ικανοποίηση των μεταφορικών αναγκών μας σε καθημερινή βάση, η δυνατότητα να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητό μας υγραέριο κίνησης μας λύνει τα χέρια. Μάλιστα, δεν υπάρχει μεγαλύτερη σιγουριά από την εργοστασιακή εγκατάστασή του, με τα υψηλά στάνταρ που χρησιμοποιεί η Dacia, όπως και η αντίστοιχη εργοστασιακή εγγύηση για το σύστημα!

Προφανώς, το αντισυμβατικό πνεύμα σκέψης και δράσης που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους της εταιρείας τούς κάνει να επενδύουν στους κινητήρες τεχνολογίας «ECO-G» οι οποίοι μπορούν να λειτουργήσουν και με LPG. Κι αυτό επειδή είναι φιλικό προς το περιβάλλον (καθώς εκπέμπει μικρότερη ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα σε σχέση με τη βενζίνη), ασφαλές στη χρήση του και οικονομικά προσιτό για τον ανεφοδιασμό του οχήματος.

Advertisement

Πέραν αυτών, τα αυτοκίνητα της Dacia που μπορούν να κινηθούν και με υγραέριο κίνησης παραμένουν το ίδιο ευρύχωρα με τα αντίστοιχα που ο κινητήρας του χρησιμοποιεί μόνο αμόλυβδη βενζίνη, χάρη στην έξυπνη σχεδίασή και τοποθέτηση του συστήματος LPG.

Επιπλέον, η πρακτικότητα που χαρακτηρίζει τα αυτοκίνητά της είναι ουσιαστικό στοιχείο και του συγκεκριμένου συστήματος, καθώς όλα γίνονται αυτόματα, χωρίς να απασχολείται ο οδηγός για να το ενεργοποιεί.

Advertisement

Η επιμονή των στελεχών της εταιρείας να εξελίσσουν και να δημιουργούν μοντέλα που να ξεχωρίζουν επί της ουσίας είναι αυτό που την κάνει να διακρίνεται. Με την προσφορά των μοντέλων της και με τον κινητήρα ECO-G, ο οποίος λειτουργεί και με LPG, η Dacia έχει έναν ακόμα βασικό λόγο να ξεχωρίζει και να παραμένει πιστή στις κατασκευαστικές αρχές της και στην προσφορά της προς τους πελάτες της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Dacia Jogger: Το πιο προσιτό 7θέσιο της αγοράς!
Dacia: Ταξίδι στις Άλπεις
Με το φουτουριστικό Manifesto η Dacia δείχνει το μέλλον

Advertisement