Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Dacia Jogger: Το πιο προσιτό 7θέσιο της αγοράς!

Ελλάδα 4:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Dacia Jogger: Το πιο προσιτό 7θέσιο της αγοράς!

ΝΕΑ

Dacia Jogger: Το πιο προσιτό 7θέσιο της αγοράς!

ΝΕΑ

Η προσθήκη τού Jogger στην γκάμα της Dacia δεν έγινε τυχαία. Ήρθε να καλύψει ένα κενό που υπήρχε στην αγορά και αυτό έγινε με τον πιο επιτυχημένο τρόπο.

Advertisement
Advertisement

H διαδικασία δημιουργίας ενός ευρύχωρου εσωτερικού σε πεπερασμένες διαστάσεις δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, όμως στην Dacia δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτό. Πώς να εξηγήσεις διαφορετικά το γεγονός ότι κατάφεραν να κάνουν το Jogger ένα από τα καλύτερα οχήματα σε αυτόν τον τομέα και ένα από τα πρακτικότερα της αγοράς;

Και ας μην έχουμε την εσφαλμένη εντύπωσή ότι αυτό έτυχε ή ότι είναι η πρώτη φορά που η Dacia κάνει κάτι τέτοιο. Κάθε άλλο! Το έχει αποδείξει επανειλημμένως σε όλη την ιστορία της. Απλά, στην περίπτωση του Jogger οι άνθρωποι της εταιρείας έδειξαν με ακόμα πιο εμφατικό τρόπο την τεχνογνωσία τους, παραδίδοντας μαθήματα μέγιστης διαχείρισης του χώρου και πρακτικότητας στο εσωτερικό τού οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Το Jogger είναι ο «τέταρτος πυλώνας» στο οικοδόμημα της Dacia, όπως το χαρακτηρίζουν τα στελέχη της (μετά τα Duster, Sandero και το αμιγώς ηλεκτρικό Spring). Γνήσιο δημιούργημα της εταιρικής φιλοσοφίας της -η οποία πρεσβεύει οχήματα τα οποία να είναι προσιτά, χρηστικά, με ποιοτική κατασκευή και πολύ υψηλή αναλογία value for money-, το νέο μοντέλο συνδυάζει τις παραδοσιακές αξίες της με τη σύγχρονη εικόνα της.

Με τον τρόπο του βοηθά να μετεξελιχθεί η Dacia σε μια αυτοκινητοβιομηχανία με έντονη ταυτότητα και επαναπροσδιορίζει την έννοια του οικογενειακού επταθέσιου οχήματος. Δεν είναι απλώς ένα όχημα που ικανοποιεί τις μεταφορικές ανάγκες, αλλά θα γίνει ένας πολύ καλός σύντροφος στην καθημερινότητά μας.

Advertisement

Η δυνατότητα του Jogger να μεταφέρει έως και επτά άτομα με άνεση για τα ίδια και τις αποσκευές τους, η μοντέρνα σχεδίασή του, το υψηλό επίπεδο εξοπλισμού του, η καλή ποιότητα υλικών και κατασκευής, οι σύγχρονοι και οικονομικοί σε κατανάλωση κινητήρες του και η προσιτή τιμή αγοράς του, το κάνουν ασυναγώνιστο γι’ αυτά που προσφέρει.

Advertisement

Το Jogger δεν πρέπει να λείπει από τη λίστα τού υποψήφιου αγοραστή καινούργιου αυτοκίνητου. Αντιθέτως, η απουσία του από αυτή έχει ως αποτέλεσμα να χάσει κάποιος την ευκαιρία να αποκτήσει ένα από τα καλύτερα νέα μοντέλα που διαθέτει η αγορά στις ημέρες μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται το φουλ υβριδικό Dacia Jogger
Dacia: Ταξίδι στις Άλπεις
Με το φουτουριστικό Manifesto η Dacia δείχνει το μέλλον

Advertisement