Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μπορεί να είναι έτσι το νέο Toyota Land Cruiser;

Ελλάδα 11:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μπορεί να είναι έτσι το νέο Toyota Land Cruiser;

ΝΕΑ

Μπορεί να είναι έτσι το νέο Toyota Land Cruiser;

ΝΕΑ

Η Toyota έχει ανακοινώσει ότι θα παρουσιάσει την καινούργια γενιά του Land Cruiser την πρώτη Αυγούστου.

Advertisement
Advertisement

Τότε θα διαπιστώσουμε πώς θα είναι εξωτερικά και εσωτερικά το νέο Land Cruiser και τι θα έχουν εφαρμόσει οι άνθρωποι της Toyota στο κορυφαίο εκτός δρόμου μοντέλο της.

Μέχρι τώρα, οι όποιες φωτογραφίες έχουν υπάρξει στον παγκόσμιο Τύπο αφορούν στα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα. Συνεπώς, οι όποιες προσπάθειες απεικόνισης του καινούργιου μοντέλου βασίζονται σε εκτιμήσεις βάσει όσων φαίνονται στις συγκεκριμένες λήψεις από τα πρωτότυπα.

Επίσης, στην προσωπική εικασία η οποία προέρχεται από τις όποιες πληροφορίες -επιβεβαιωμένες και μη- αλλά και στην εικαστική έμπνευση του κάθε δημιουργού. Και στην περίπτωση του νέου Land Cruiser οι άνθρωποι της ρωσικής ιστοσελίδας Kolesa δημιούργησαν ψηφιακά κάποιες φωτογραφίες του νέου μοντέλου της Toyota.

Advertisement
Advertisement

Σχετικά πρόσφατα η ιαπωνική εταιρεία δημοσίευσε μια φωτογραφία (δες κάτω) του καινούργιου οχήματος πλάι στο Land Cruiser της δεκαετίας του 1980, με τα οχήματα να είναι εντελώς σκοτεινά και να διακρίνεται μόνο η σιλουέτα τους.

Το καινούργιο μοντέλο θα έχει έντονα διαμορφωμένο αμάξωμα, με παραλληλόγραμμα φώτα εμπρός και τετραγωνισμένα τμήματα στην μάσκα του. Στο πίσω μέρος, το αμάξωμα είναι τετραγωνισμένο, με ευθείες γραμμές και με χαρακτηριστική διαμόρφωση των εκεί φωτιστικών σωμάτων.

Advertisement

Οι δημιουργοί της Kolesa έχουν διαμορφώσει τους θόλους των τροχών πολυγωνικά και έχουν σχεδιάσει μεγάλα σε διαστάσεις παράθυρα περιμετρικά του αυτοκινήτου. Επίσης, έχουν προσθέσει και μπάρες οροφής.

Advertisement

Το νέο μοντέλο της Toyota έχει αυτοφερόμενο πλαίσιο και βασίζεται στην πλατφόρμα «TNGA», στην εκδοχή της η οποία ονομάζεται «GAF» και προορίζεται για τα μεγάλα SUV της εταιρείας (όπως και της Lexus).

Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα του πιθανότατα θα είναι διαθέσιμο στην αγορά με τον καινούργιο υπερτροφοδοτούμενο V6 των 3,5 λίτρων ο οποίος αποδίδει 354 ίππους και μέγιστη ροπή 650 Nm. Αυτός έχει τοποθετηθεί ήδη στο νέο Lexus GX.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Toyota δρομολογεί το νέο Hilux
Από που έρχονται τα λευκά Toyota που σώζουν ζωές; (video)
Δοκιμή: Toyota Aygo X

Advertisement