Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απέραντη διασκέδαση με Toyota GR Yaris (+video)

Ελλάδα 6:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απέραντη διασκέδαση με Toyota GR Yaris (+video)

ΝΕΑ

Απέραντη διασκέδαση με Toyota GR Yaris (+video)

ΝΕΑ

Ικανός οδηγός δείχνει σε όλους έναν «διαφορετικό» τρόπο να οδηγήσεις το Yaris GR σε γλιστερό ορεινό οδικό δίκτυο.

Advertisement
Advertisement

Το Toyota GR Yaris είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο διασκεδαστικά αυτοκίνητα που μπορεί να αγοράσει κανείς αυτήν τη στιγμή. Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε πίσω στο 2020, το ιαπωνικό «μικρό» έδειξε τις ικανότητες του στη σπορ οδήγηση έχοντας εξαιρετικό στήσιμο, πολύ δυνατό κινητήρα και συμπεριφορά που θυμίζει… WRC.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα συναντάμε στο διαδίκτυο, από διάφορους κατόχους GR Yaris, βίντεο με εντυπωσιακά περάσματα σε χωμάτινες ή ασφάλτινες διαδρομές. Ακόμα και η ίδια η Toyota έχει δημιουργήσει εξαιρετικά βίντεο με το αυτοκίνητό της σε δράση να εκπλήσσει τους πάντες με τις ικανότητές του.

Advertisement
Advertisement

Η πιο πρόσφατη viral εμφάνιση του Toyota GR Yaris μας πηγαίνει σε κάποιο χιονισμένο τοπίο της Ευρώπης. Ο δρόμος είναι γλιστερός και γεμάτος φουρκέτες με χιόνι στις άκρες, αλλά ο ικανότατος οδηγός αντί να κινηθεί προσεκτικά σε αυτές τις συνθήκες χαρίζει… θέαμα πλαγιολισθαίνοντας το αυτοκίνητο.

Τόσο στο ανηφορικό κομμάτι, όσο και στην κατηφορική φορά, το GR Yaris «χορεύει» στο γλιστερό οδόστρωμα με τον τρικύλινδρο τούρμπο κινητήρα των 1.6 λίτρων και των 260 ίππων να δουλεύουν υπερωρίες. Απολαύστε το GR Yaris να διασκεδάζει τον οδηγό του ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ώρα αποφάσεων για την Toyota!
Με αυτόνομα «κουτιά» στη CES η Toyota (+video)
Δοκιμή: Toyota GR Yaris

Advertisement