Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε θα διακοπεί η κυκλοφορία στην Παραλιακή και γιατί;

Ελλάδα 18:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(101) "Πότε θα διακοπεί η κυκλοφορία στην Παραλιακή και γιατί;"
    

Πότε θα διακοπεί η κυκλοφορία στην Παραλιακή και γιατί;

ΝΕΑ

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθήσουν τις οδηγίες, για αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

Λόγω της διεξαγωγής αεροπορικών επιδείξεων από το ακροβατικό σμήνος «RED ARROWS» θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λεωφόρου Ποσειδώνος, το Σάββατο (18/5) κατά τις ώρες 10.00΄ – 14.00΄.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Αλεξάνδρου και Νηρηίδων, περιοχής Δήμου Παλαιού Φαλήρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Advertisement
Advertisement

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις