Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νοσταλγικές κόντρες με Ruf CTR και Ferrari F40 (+video)

Ελλάδα 7:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νοσταλγικές κόντρες με Ruf CTR και Ferrari F40 (+video)

ΝΕΑ

Νοσταλγικές κόντρες με Ruf CTR και Ferrari F40 (+video)

ΝΕΑ

Μερικά από τα πιο εμβληματικά σπορ μοντέλα των ‘80s και ‘90s, στήνονται στην εκκίνηση της ευθείας των 400 μέτρων για πολύ ενδιαφέρουσες ρετρό αναμετρήσεις.

Advertisement
Advertisement

Ονόματα που έχουν μείνει πολύ δυνατά χαραγμένα στις μνήμες των petrolheads, χάρη στο Μουσείο Αυτοκινήτων Petersen του Λος Άντζελες, αναμετρώνται σε ευθεία 400 μέτρων.

Μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα του παρελθόντος «στήνονται» στην εκκίνηση του 400αριού για να αναμετρηθούν μεταξύ τους αλλά και να αποδείξουν την αξία τους. Με την ευκαιρία του διαφημιστικού video που ετοίμασε το Μουσείο Αυτοκινήτου Petersen που έχει έδρα στο Λος Άντζελες (Καλιφόρνια) των ΗΠΑ, έχουμε πολύ ωραίες και νοσταλγικές εικόνες μπροστά μας.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί να μην είναι «τυπικές» κόντρες, με δεδομένο το ότι κανένα από τα αυτοκίνητα που παρουσιάζονται εδώ, δεν φαίνεται να το ζορίζει ιδιαίτερα ο οδηγός του –τουλάχιστον στην εκκίνηση- έχουμε άλλη μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε διαμάντια σε δράση. Το ξεχωριστό «Yellow Bird» της Ruf, μια Ferrari F40 και ένα Dodge Viper, εναλλάσσονται στην εκκίνηση μαζί με ένα Honda NSX και μια Porsche 911 Turbo (930), με τις εικόνες που μας χαρίζουν να είναι πραγματικά αξιόλογες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Cadillac του Clark Gable και η θλιβερή της ιστορία
Αυτή τη Ferrari F40 με τους 1.000 ίππους ποιος θα την πάρει;
NASCAR: Καραμπόλα στον τελευταίο γύρο! (+video)