Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Η καλύτερη Replica του Batmobile

Ελλάδα 14:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η καλύτερη Replica του Batmobile

Men + Speed

Η καλύτερη Replica του Batmobile

Men + Speed

Διαθέσιμη προς πώληση είναι μια τέλεια αντιγραφή του Tumbler Batmobile. Αυτό είναι ουσιαστικά η πιο κοντινή αντιγραφή του πραγματικού οχήματος που χρησιμοποιείται από τον Batman στην ταινία «Dark Knight Trilogy». Πλέον κάποιος θα την προσθέσει στη συλλογή του. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Το πλαίσιο αυτού του οχήματος είναι σωληνοειδές, με προσαρμοσμένο το πίσω άκρο. Το αυτοκίνητο αυτό έχει πάνω από 25% αερόστρωμα ινών άνθρακα. Διαθέτει έναν 350 small block κινητήρα, ο οποίος προέρχεται από τη Chevrolet Corvette του 1969.

Έρχεται σφραγισμένο και νομικά καταχωρημένο ως ένα Ford Mustang του 1968. Έχει προβολείς LED, φώτα φρένων, σήματα στροφής και προβολείς, τα οποία είναι όλα εγκεκριμένα από την DOT. Διαθέτει ακόμη, έξι λευκά LED φώτα στροβοσκοπίου που είναι προσαρτημένα στο αυτοκίνητο.

Όταν ο οδηγός θα καθίσει στο εσωτερικό, θα δει ότι υπάρχουν τρεις οθόνες που συνδέονται με τρεις διαφορετικές κάμερες. Υπάρχει η δυνατότητα να ανοίξει τη στέγη. Επίσης, η οροφή αποτελείται από ίνες άνθρακα, όπως το σώμα, και παρέχει στον οδηγό εύκολη είσοδο στην καμπίνα. Το εσωτερικό είναι πολύ κοντά με αυτό που βλέπουμε στην ταινία.

Advertisement
Advertisement

Πολλές αντιγραφές Tumbler Batmobile έχουν πωληθεί στο παρελθόν και έχουν κοστίσει μεταξύ 1-1,3 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή τη φορά όμως πρόκειται για την καλύτερη αντιγραφή του διάσημου αυτοκινήτου στη χαμηλότερη τιμή. Το αυτοκίνητο πωλείται μέσω του Rich Boy Toys.

Replica-Tumbler-Batmobile-a640 Replica-Tumbler-Batmobile-b640 Replica-Tumbler-Batmobile-c640 Replica-Tumbler-Batmobile-d640