Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Βασέρ: Διαψεύδει για Άλμπον

Ελλάδα 18:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βασέρ: Διαψεύδει για Άλμπον

FORMULA 1

Βασέρ: Διαψεύδει για Άλμπον

FORMULA 1

Ο Γάλλος διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν τον Άλμπον να αντικαθιστά τον Σάινθ στην Scuderia από το 2025. Ξεκαθάρισε δε, ότι τα συμβόλαια των οδηγών δεν αποτελούν προτεραιότητα για την ώρα.

Advertisement
Advertisement

Όπως συμβαίνει κάθε καλοκαίρι, οι φήμες για μεταγραφές στην F1 οργιάζουν. Η Ferrari ήταν από τις ομάδες που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τις τελευταίες ημέρες.

Τρία ήταν τα σενάρια που κυκλοφόρησαν σχετικά με την Scuderia. Στο πρώτο ο Σαρλ Λεκλέρ φέυγει για την Mercedes και στην θέση του έρχεται ο Λάντο Νόρις. Στο δεύτερο σενάριο ο Άλμπον αντικαθιστά τον Σάινθ ο οποίος πηγαίνει στην Audi από το 2025. Και τέλος υπήρξε και το σενάριο σύστασης μίας… dream team στο Μαρανέλο με τους Λεκλέρ και Νόρις.

Advertisement
Advertisement

Πιο πιθανή από τις τρεις παραπάνω περιπτώσεις θεωρήθηκε εκείνη του Άλμπον αντί του Σάινθ. Ωστόσο ο επικεφαλής της Scuderia, Φρεντ Βασέρ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας σε όσα κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες.

«Εάν ένας δημοσιογράφος με ρωτούσε για το εάν ο Άλμπον κάνει καλή δουλειά στην Williams θα απαντούσα ναι. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θέλω να τον υπογράψω» δήλωσε ο Βασέρ. «Εξάλλου έχει συμβόλαιο με την Williams μέχρι και το 2024» συμπλήρωσε.

Advertisement

Επιπλέον ο Βασέρ έκανε σαφές ότι τα συμβόλαια των οδηγών δεν είναι στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων του αυτήν τη στιγμή. «Από την αρχή ήμουν σαφής με την ομάδα και τους οδηγούς, ότι θα ήθελα πρώτα να τους γνωρίσω καλά. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να περάσουν μήνες. Εξάλλου και οι δύο οδηγοί μας έχουν ακόμη έναν χρόνο στα συμβόλαιά τους. Οπότε δεν πιστεύω ότι είναι απαραίτητο να κάνουμε τέτοιες συζητήσεις από τώρα» υπογράμμισε ο Βασέρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Goodwood 2023: Νοσταλγία πολλών οκτανίων! (+video)
Ferrari: Κρίσιμα τα αποτελέσματα της Ουγγαρίας
F1: Όλη η μεταγραφική φημολογία!

Advertisement