Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Williams: Πολυετής επέκταση της συνεργασίας με Albon

Ελλάδα 20:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Williams: Πολυετής επέκταση της συνεργασίας με Albon

FORMULA 1

Williams: Πολυετής επέκταση της συνεργασίας με Albon

FORMULA 1

Την διατήρηση του Alexander Albon για το 2023 και μετά ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά η ομάδα της Williams. Ο Ταϊλανδός οδηγός είχε μία εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής και οι δύο πλευρές δηλώνουν ευχαριστημένες από την συνεργασία τους.

Advertisement
Advertisement

Σε αυτήν την περίπτωση δεν θα έχουμε δράματα, καθώς φαίνεται. Ο Alexander Albon θα οδηγεί για την Williams τα επόμενα χρόνια. Το σύντομο tweet της ομάδας αναφέρει ότι: “Το νούμερο 23 μας (σ.σ. ο αριθμός που έχει ο Albon στο μονοθέσιο του) παραμένει μαζί μας για το 2023 και μετά“.

Λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Μπορούμε όμως να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι πρόκειται για ένα διετές, τουλάχιστον, συμβόλαιο με option επέκτασης. Με την τρέχουσα συμφωνία που έχει με την Williams ο Albon κερδίζει 2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Το ποσό αυτό, επίσης, αναμένεται να αυξηθεί.

Ο Alexander Albon δεν έχασε την ευκαιρία να… τρολάρει τις χθεσινές εξελίξεις στο θέμα των Alpine-Piastri με tweet του. Αυτό ξεκινάει όπως το χθεσινό tweet του Piastri για να καταλήξει, όμως, πως η ανακοίνωση της ομάδας ισχύει!

Advertisement

Η μέχρι τώρα σεζόν του Albon με την Williams ήταν εξαιρετική. Ο Ταϊλανδός έχει συγκεντρώσει όλους του βαθμούς της ομάδας μέχρι στιγμής. Το highlight ήταν αναμφίβολα η δέκατη θέση στην Μελβούρνη με pit-stop στον τελευταίο γύρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Βόμβα: Στην Aston Martin ο Alonso το 2023!
Red Bull: Και επίσημα με την Honda μέχρι το 2025
Alpine: Έμαθε για τον Alonso από… τις ειδήσεις!

Advertisement