Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1: Όλη η μεταγραφική φημολογία!

Ελλάδα 10:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F1: Όλη η μεταγραφική φημολογία!

FORMULA 1

F1: Όλη η μεταγραφική φημολογία!

FORMULA 1

Ο Νόρις στην Ferrari και ο Λεκλέρ στην Mercedes αντί του Χάμιλτον; Η μεταγραφική… παραφιλολογία κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έχει την τιμητική της!

Advertisement
Advertisement

Οι ψίθυροι που ακούγονταν στο paddock του Silverstone ήταν πολλοί και αφορούσαν αρκετά πρωτοκλασάτα ονόματα του grid.

Την τιμητική του είχε ο Λάντο Νόρις. Κυκλοφόρησαν φήμες οι οποίες τον συνέδεαν τόσο με την Ferrari όσο και με την Red Bull!. Το ενδιαφέρον των πρωταθλητών για τον Νόρις ίσως δεν είναι απλή φημολογία. Άλλωστε ο ίδιος ο Χέλμουτ Μάρκο εκφράστηκε με κολακευτικά σχόλια για τον Λάντο, ενώ είχε και αρκετά μακρά συζήτηση με τον μάνατζερ του Βρετανού. Μάλλον όχι περί ανέμων και υδάτων!

Lando-Norris-2022-announcement-a1000x600

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο υπάρχει και σενάριο το οποίο θέλει τον Νόρις να έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με την Ferrari για το 2025! Βέβαια το συμβόλαιο του Λάντο με την McLaren λήγει στο τέλος εκείνης της χρονιάς. Κατά συνέπεια μία τέτοια μεταγραφή δεν θα είναι τόσο εύκολη χωρίς τις ευλογίες του Ζακ Μπράουν.

Ποιον, όμως, θα αντικαταστήσει ο Λάντο στην Ferrari, εάν αληθεύει η ύπαρξη προσυμφώνου; Οι περισσότεροι διατείνονται ότι θα πάρει την θέση του Σάινθ του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί με την Audi για το 2025. Άλλοι πιστεύουν ότι θα αντικαταστήσει τον Λεκλέρ καθώς ο Μονεγάσκος γλυκοκοιτάζει προς την… Mercedes!

Τι συμβαίνει με τον Χάμιλτον;

Advertisement

Για να πάει, όμως, στην Mercedes ο Σαρλ, αυτό θα σημαίνει ότι δεν θα βρίσκεται εκεί ο Χάμιλτον! Υποτίθεται ότι ο Βρετανός διαπραγματεύεται το νέο του συμβόλαιο με τους Γερμανούς. Ωστόσο ακόμη ουδέν νεότερο στο θέμα αυτό πέραν από το ότι οι δύο πλευρές διαφωνούν στη διάρκεια του νέου συμβολαίου.

Advertisement

Αλλά και οι… μετοχές του Αλεξάντερ Άλμπον δείχνουν να έχουν ανέβει έπειτα από τις πολύ καλές του εμφανίσεις με την Williams. Ο ίδιος έχει πρόσφατα υπογράψει, βέβαια, καινούργιο συμβόλαιο με τους Βρετανούς. Ωστόσο μία πρόταση από την Red Bull ή την Ferrari ίσως να έβαζε σε σκέψεις τον Ταϊλανδό.

Φυσικά θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλες τις παραπάνω φήμες με μία αρκετά μεγάλη δόση επιφυλακτικότητας. Εξάλλου η silly season είναι ένας… καλοκαιρινός θεσμός στην F1 εδώ και δεκαετίες. Ωστόσο πάντα θα ισχύει και το  «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά»…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Ράσελ σε ρόλο… Maverick!
F1: Όταν οι ομάδες έγιναν… έντεκα!
Χάμιλτον: Έτσι αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό!