Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Βασέρ: Δεν υπήρξαν ποτέ συζητήσεις με Χάμιλτον

Ελλάδα 18:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βασέρ: Δεν υπήρξαν ποτέ συζητήσεις με Χάμιλτον

FORMULA 1

Βασέρ: Δεν υπήρξαν ποτέ συζητήσεις με Χάμιλτον

FORMULA 1

Ο επικεφαλής της Scuderia αρνήθηκε ότι υπήρξαν συζητήσεις ανάμεσα στην Ferrari και τον Λιούις Χάμιλτον.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τον Βασέρ η όλη ιστορία ήταν ένα δημιούργημα των ΜΜΕ, το οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

«Πριν δύο εβδομάδες τα media έστελναν τον Σάινθ στην Audi και πριν μία εβδομάδα τον Λεκλέρ στην Mercedes. Άρα μάλλον θα μείνω μόνος στην Ferrari» αστειεύτηκε ο Γάλλος. «Φυσικά γνωρίζω ότι κάθε χρόνο αυτήν την περίοδο έχουμε τέτοιου είδους δημοσιεύματα. Ωστόσο θέλω να τονίσω ότι δεν στείλαμε και ούτε πρόκειται να στείλουμε προσφορά στον Χάμιλτον» τόνισε ο Βασέρ.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια ο Βασέρ διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Χάμιλτον. Εξάλλου ήταν ο επικεφαλής της ART Grand Prix πίσω στο 2006. Τότε που ο Λιούις οδηγώντας για λογαριασμό της είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα του GP2.

«Αν μιλάω με τον Χάμιλτον; Τα τελευταία 20 χρόνια σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο. Και ούτε πρόκειται να σταματήσω να το κάνω επειδή κυκλοφορούν αυτές οι φήμες» σημείωσε ο Βασέρ.

Advertisement

Βέβαια ο Βασέρ τρέφει μεγάλο σεβασμό για τον Χάμιλτον. «Πιστεύω ότι κάθε ομάδα στο grid θα ήθελε τον Χάμιλτον. Θα ήταν βλακεία αν έλεγα ότι δεν ισχύει αυτό. Ωστόσο δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις» δήλωσε.

Οι Λεκλέρ και Σάινθ έχουν συμβόλαια που τους δένουν με την Scuderia μέχρι το τέλος του 2024. Και για τον Βασέρ οι συζητήσεις με εκείνους έχουν προτεραιότητα. «Σας έχω πει ότι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς αυτή τη στιγμή είναι να επικεντρωθούμε στην εξέλιξη του φετινού μονοθέσιου. Σε δύο μήνες θα υπάρχει ο χρόνος να συζητήσουμε για το μέλλον» συμπλήρωσε.

Advertisement

Να σημειώσουμε ότι και ο ίδιος ο Χάμιλτον στο Μονακό αρνήθηκε ότι έχουν υπάρξει συζητήσεις με την Ferrari. Αποκάλυψε μάλιστα ότι η συμφωνία με την Mercedes είναι σχεδόν έτοιμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Λεκλέρ: Δεν αλλάζω την Ferrari!
Χάμιλτον: Θα τον δούμε στα κόκκινα;
Βολφ: Δεν ανησυχώ για τον Χάμιλτον

Advertisement