Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ricciardo: Συμμετέχει ως παραγωγός σε νέα σειρά για την F1!

Ελλάδα 0:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ricciardo: Συμμετέχει ως παραγωγός σε νέα σειρά για την F1!

FORMULA 1

Ricciardo: Συμμετέχει ως παραγωγός σε νέα σειρά για την F1!

FORMULA 1

Ο Daniel Ricciardo μπαίνει στο παιχνίδι παραγωγής θεαμάτων σχετικά με την F1. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αυστραλός πρόκειται να συμμετάσχει ως παραγωγός σε σειρά που ετοιμάζει η πλατφόρμα Hulu.

Advertisement
Advertisement

Καθώς φαίνεται το Drive to Survive έχει ανοίξει νέους ορίζοντες στην προβολή της F1 εκτός των αγωνιστικών τριημέρων. Πρόσφατα έγινε γνωστή η συμμετοχή του Lewis Hamilton σε παραγωγή ταινίας σχετικής με την F1 με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt.

Όμως, ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής δεν θα είναι ο μόνος οδηγός από το παρόν grid που θα πράξει κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ΗΠΑ, ο Daniel Ricciardo έχει ήδη συμπράξει με αρκετές εταιρίες παραγωγής για την δημιουργία σειράς σχετική με την F1.

Advertisement
Advertisement

Η σειρά θα προβληθεί στην διαδικτυακή πλατφόρμα Hulu και θα αποτελείται από ημίωρα επεισόδια. Δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές μέχρι στιγμής. Το πιθανότερο είναι πώς θα πρόκειται για μια σειρά που θα ασχολείται με το ετήσιο πρωτάθλημα. Στα πρότυπα, δηλαδή, του DTS.

Υπενθυμίζουμε ότι η επιτυχημένη σειρά του Netflix για την F1 έχει ανανεώσει για ακόμη δύο σεζόν έπειτα από την μεγάλη επιτυχία που έχει γνωρίσει. Επιπλέον, φαίνεται ότι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός εμπνέει όλο και περισσότερους ανθρώπους του θεάματος στις ΗΠΑ.

Advertisement

Άλλωστε, υπάρχει ήδη στα σκαριά μία μεγάλη παραγωγή σχετικά με την ζωή του Enzo Ferrari, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Michael Mann. Θα πρωταγωνιστούν οι Adam Driver και Penelope Cruz. Ταινία ετοιμάζεται και για τον Ferrucio Lamborghini, ιδρυτή της ομώνυμης εταιρίας. Σε αυτήν θα πρωταγωνιστεί ο Frank Grillo, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι τόσο επικεντρωμένη στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Hulkenberg: Μία… καθυστερημένη δεξίωση γάμου!
F1: Καταδικάζει ρατσιστικό χαρακτηρισμό του Piquet για τον Hamilton
Red Bull: Τέλος ο Vips!

Advertisement