Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Formula 1: Νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt

Ελλάδα 16:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Formula 1: Νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt

ΝΕΑ

Formula 1: Νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt

ΝΕΑ

Η Apple Studios επιβεβαίωσε ότι ξεκινά ένα νέο project (μία νέα ταινία) με θέμα την Formula 1.

Advertisement
Advertisement

Η Liberty Media, έδωσε το πράσινο φως και τα Apple Studios, βρήκαν τον πρωταγωνιστή.

Μία νέα ταινία για την Formula 1, ετοιμάζεται. Πρωταγωνιστής (και ένας από τους παραγωγούς) θα είναι ο Brad Pitt και σκηνοθέτης ο άνθρωπος που υπέγραψε το «Top Gun: Maverick»  Joseph Kosinski. Στην παραγωγή συμμετέχει και ο Lewis Hamilton, ο οποίος θα έχει και συμβουλευτικό ρόλο για το σενάριο (για να μην γίνουν όργια στην πλοκή όπως στα Fast & Furious).

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον χαρακτήρα του πρωταγωνιστή, Brad Pitt, που υποδύεται ένα οδηγό αγώνων ο οποίος αφήνει την ησυχία της συνταξιοδότησής του, για να αγωνιστεί και να βοηθήσει έναν πρωτάρη οδηγό ενάντια στους «τιτάνες του αθλήματος». Ακούγεται οικείο…

Advertisement
Advertisement

Ο σκηνοθέτης  Joseph Kosinski έρχεται με τα… afterburner σε λειτουργία μετά το παγκόσμιο hit που έκανε το sequel του Top Gun (το οποίο που περιλαμβάνει μερικές από τις πιο έντονες σκηνές δράσης που έχουν γυριστεί  ποτέ στον κινηματογράφο). Αν ο Kosinski μπορεί να διαχειριστεί αερομαχίες, μερικά μονοθέσια της F1 που κινούνται με 260 χλμ/ώρα θα πρέπει να είναι παιχνιδάκι.

Αυτά μάθαμε ως τώρα σε αυτό το πρώιμο στάδιο. Πάντως τα ονόματα των συντελεστών: Σκηνοθέτης (Kosinski), παραγωγοί (Hamilton, Bruckheimer, Plan B Entertainment του Brad Pitt), σεναριογράφος (Ehren Kruger) και φυσικά η Apple Studios, δείχνουν πως θα είναι επιτυχία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Αντετοκούνμπο «προσπέρασε» τον Χάμιλτον
F1 Manager 2022: Η F1 σε παιχνίδι (+video)
Ποιος παλιός γνώριμος λέει ότι ο Hamilton θα γίνει επιχειρηματίας μόδας;

Advertisement