Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Red Bull: Τέλος ο Vips!

Ελλάδα 18:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Red Bull: Τέλος ο Vips!

FORMULA 1

Red Bull: Τέλος ο Vips!

FORMULA 1

Ο Juri Vips αποτελεί παρελθόν από το πρόγραμμα οδηγών της Red Bull. Η ομάδα αποφάσισε, έπειτα από την έρευνα που διεξήγαγε σχετικά με το περιστατικό ρατσιστικής συμπεριφοράς του Εσθονού, να τον αποβάλει από τις τάξεις της.

Advertisement
Advertisement

Τελικά, δεν καθυστέρησε να  βγει το πόρισμα της αυστριακή ομάδας σχετικά με τον Juri Vips. Υπενθυμίζουμε ότι ο Εσθονός οδηγός της F2 είχε ακουστεί να λέει σε ζωντανή μετάδοση στο Twitch τις λέξεις “bitch nigga” κατά τη διάρκεια διαδικτυακού παιχνιδιού. Την μετάδοση έκανε ο teammate του στην Red Bull, Liam Lawson.

Η σύντομη ανακοίνωση της Red Bull έχει ως εξής: “Έπειτα από έρευνα σχετικά με διαδικτυακό περιστατικό στο οποίο εμπλεκόταν ο Juri Vips, η Oracle Red Bull Racing τερματίζει το συμβόλαιο του ως δοκιμαστή και αναπληρωματικού οδηγού. Η ομάδα δεν ανέχεται κανενός είδους ρατσισμό“.

Red-Bull-Racing-Factory-2021-a1000x600

Advertisement
Advertisement

Ο Juri Vips είχε απολογηθεί για την συμπεριφορά του αμέσως μόλις δημοσιοποιήθηκε το περιστατικό. Όμως, καθώς φαίνεται, αυτό δεν ήταν αρκετό για να μεταπείσει την Red Bull. Τώρα, τα πράγματα για την καριέρα του νεαρού Εσθονού δυσκολεύουν καθώς θα αναγκαστεί να αναζητήσει αλλού αγωνιστική στέγη. Εάν, φυσικά, βρεθεί κάποιος πρόθυμος να του δώσει μια ευκαιρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Coulthard: Όποιος δεν αντέχει ας κάνει στην άκρη!
Hulkenberg: Μία… καθυστερημένη δεξίωση γάμου!
F1: Καταδικάζει ρατσιστικό χαρακτηρισμό του Piquet για τον Hamilton