Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Hulkenberg: Μία… καθυστερημένη δεξίωση γάμου!

Ελλάδα 15:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hulkenberg: Μία… καθυστερημένη δεξίωση γάμου!

FORMULA 1

Hulkenberg: Μία… καθυστερημένη δεξίωση γάμου!

FORMULA 1

Ο Nico Hulkenberg και η Egle Ruskyte μπορεί να είχαν παντρευτεί από τον Ιούνιο του 2021, όμως, λόγω της πανδημίας του covid-19 δεν είχαν κάνει δεξίωση για τον γάμο τους. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο κύριος και η κυρία Hulk τακτοποίησαν στην Μαγιόρκα και αυτήν την εκκρεμότητα!

Advertisement
Advertisement

Στην τελετή παρευρέθηκαν στενοί φίλοι του ζευγαριού αλλά και αρκετά γνωστά μας πρόσωπα από το paddock της F1. Μεταξύ αυτών ήταν ο επικεφαλής της Alpine, Otmar Szafnauer ο οποίος έγραψε στο Instagram: “Συγχαρητήρια κύριε και κυρία Hulkenberg”.

Ο Hulk δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται συστάσεις έπειτα από την πολυετή του παρουσία στο grid με τις Williams, Force India, Renault και Racing Point. Φέτος, μάλιστα, είχε αντικαταστήσει τον Sebastian Vettel στους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν για λογαριασμό της Aston Martin. Η μεγαλύτερη επιτυχία του Γερμανού ήταν η νίκη το 2015 στις 24 ώρες του Le Mans με την Porsche.

Advertisement
Advertisement

Η εκλεκτή της καρδιάς του Nico, Egle, είναι λιθουανικής καταγωγής και ασχολείται με τον κόσμο της μόδας. Συγκεκριμένα, σχεδιάζει πλεκτά ρούχα και μαγιό. Οι δυο τους διατηρούν δεσμό από το 2015 και αρραβωνιάστηκαν το 2020. Παντρεύτηκαν στις 18 Ιουνίου του περασμένου έτους στο Μονακό, όπου και διαμένουν μόνιμα. Το ευτυχές ζεύγος, μάλιστα, έχει ήδη καλωσορίσει στον κόσμο τον ερχομό της κόρης του Noemi Sky, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το μόνο που λείπει στον Nico πλέον είναι μία μόνιμη θέση στο cockpit κάποιας ομάδας της F1. Για την ώρα, όμως, αρκεί να ευχηθούμε σε εκείνον και στη σύζυγό του βίο ανθόσπαρτο!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εφεδρικός οδηγός στην Aston Martin o Hulkenberg!
Red Bull: Σε διαθεσιμότητα ο Vips λόγω ρατσιστικού σχολίου
Coulthard: Όποιος δεν αντέχει, ας κάνει στην άκρη!