Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Enzo Ferrari;

Ελλάδα 19:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Enzo Ferrari;

ΝΕΑ

Ποιός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Enzo Ferrari;

ΝΕΑ

Η ταινία με θέμα τη ζωή του θρυλικού Enzo Ferrari είναι εδώ και πολύ καιρό στα σκαριά αλλά όπως φαίνεται, σύντομα θα αρχίσει να αποκτά «σάρκα και οστά».

Advertisement
Advertisement

Ο τετράκις υποψήφιος για Όσκαρ, Michael Mann, έχει προχωρήσει σε ανανέωση του σεναρίου που είχε υπογράψει ο αείμνηστος Troy Kennedy Martin και έχοντας βρει νέους συνεργάτες σε ότι αφορά στην προώθηση της ταινίας, βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης επενδυτών.

Ο Αμερικανός έχει ενώσει τις δυνάμεις του με τον σταρ του Χόλιγουντ, Hugh Jackman (X-Men, Logan, Wolverine, The Fountain, The Prestige κ.α.), που έχει από την πρώτη στιγμή δει «ζεστά» το ενδεχόμενο να υποδυθεί τον Enzo ενώ στόχος είναι τα γυρίσματα να αρχίσουν την Άνοιξη του 2021.

Το σενάριο βασίζεται στο βιβλίο του Brock Yates «Enzo Ferrari – Ο Άνθρωπος και η Μηχανή» ενώ εστιάζει σε μία κομβική χρονιά στη ζωή του Ιταλού αλλά και για τον θρύλο με σήμα το αλογάκι: το 1957.

Advertisement
Advertisement

Με τη Ferrari στα πρόθυρα της χρεωκοπίας και τον Enzo να ποντάρει τα πάντα στον αγώνα Mille Miglia εκείνης της χρονιάς. Προσθέστε στο εκρηκτικό μείγμα έντονη εντός δρόμου δράση, κλασικό ιταλικό δράμα αλλά και παρασκήνιο που αφορά στις εντάσεις με τη σύζυγό του Laura και στο τέλος μένει μία ταινία που υπόσχεται συγκινήσεις.

O Mann φέρεται να επιδιώκει εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες να κάνει μία ταινία για αυτόν τον εμβληματικό χαρακτήρα ενώ συμμετείχε στην ομάδα παραγωγών της πρόσφατης επιτυχίας «Ford Vs Ferrari».

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Ο Max Verstappen παρήγγειλε τη Ferrari των 1.6 εκατομμυρίων!

Advertisement

Με αναβαθμισμένο κινητήρα στην πρεμιέρα η Ferrari

Η Ferrari έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με το Indycar