Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πέρεζ: Δείτε τον να δοκιμάζει το νέο Integra Type S! (+video)

Ελλάδα 12:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πέρεζ: Δείτε τον να δοκιμάζει το νέο Integra Type S! (+video)

FORMULA 1

Πέρεζ: Δείτε τον να δοκιμάζει το νέο Integra Type S! (+video)

FORMULA 1

Ένα από τα προνόμια του να είναι κανείς οδηγός αγώνων είναι και η ευκαιρία να δοκιμάζει πριν από τους υπόλοιπους… κοινούς θνητούς τα νέα supercars.

Advertisement
Advertisement

Και αυτό ακριβώς έκαναν οι Τσέκο Πέρεζ και Τομ Μπλόμκβιστ με το νέο Acura Integra Type S, στον Καναδά. Η επιλογή των δύο πιλότων δεν ήταν καθόλου τυχαία καθώς και οι δύο διατηρούν δεσμούς με την Honda.

Έτσι όταν υπήρξες η ανάγκη για δοκιμή του πιο… extreme Civic Type-R, η Acura -και κατ’ επέκταση η Honda- δεν χρειάστηκαν να το σκεφτούν πολύ. Ο Σέρχιο Πέρεζ δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται συστάσεις. Έχει μακρά πορεία στην F1 με 3 poles και 6 νίκες στο όνομά του. Επιπλέον, τα τρία τελευταία χρόνια οδηγεί για λογαριασμό της Red Bull-Honda στο πλευρό του Μαξ Φερστάπεν.

Advertisement
Advertisement

Από την άλλη ο Μπλομκβιστ έχει κι εκείνος μία μεγάλη και πλούσια καριέρα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Έχει τρέξει σε πολλές σειρές αγώνων (από αντοχής έως IndyCar) ενώ φέτος οδηγεί το ολοκαίνουργιο Acura-06 LMDh στην κατηγορία GT Prototype.

Ο Τσέκο επέλεξε το μπλε Type S ενώ ό Τομ το λευκό. Και τα δύο εμπροσθιοκίνητα … αγρίμια όμως αποδίδουν 320 ίππους στις 6.500 στροφές και 420 Nm ροπής μεταξύ 2.600-4.000 στροφών. Το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης χαρίζει στο Type S εξαιρετική συμπεριφορά στις στροφές, πράγμα που μεγαλώνει την οδηγική απόλαυση. Οι ζάντες είναι 19 ιντσών και τα φρένα της Brembo.

Advertisement

Εξάλλου αυτός είναι και ο σκοπός της κυκλοφορίας του συγκεκριμένου μοντέλου. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με πολλά άλλα… καλούδια (θερμαινόμενα καθίσματα, φώτα LED στο εσωτερικό και άλλα) χαρίζουν μία τελείως διαφορετική ατμόσφαιρα στους επιβαίνοντες και κυρίως στον οδηγό του. Αρκεί να διαθέσετε 47.000 ευρώ για να το αποκτήσετε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Acura ARX-06 LMDh : Στους αγώνες αντοχής με τεχνολογία F1
Μάρκο: Γιατί δυσκολεύεται ο Πέρεζ
F1 GP Αυστρίας: Θα υπάρξει μάχη; (+video)

Advertisement