Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Perez προειδοποιεί τον Verstappen!

Ελλάδα 3:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Perez προειδοποιεί τον Verstappen!

FORMULA 1

Ο Perez προειδοποιεί τον Verstappen!

FORMULA 1

Λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν ο Sergio προειδοποίησε τους Max Verstappen και Red Bull ότι θα τους βοηθήσει μόνο εάν βοηθηθεί κι εκείνος!

Advertisement
Advertisement

Η εσωτερική διαμάχη που ξεκίνησε πέρσι στην Red Bull φαίνεται ότι συνεχίζεται. Λίγες ώρες πριν τις ελεύθερες δοκιμές του Μπαχρέιν, ο Sergio Perez ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει να παίζει τον ρόλο του νούμερο 2 χωρίς ανταλλάγματα.

«Είναι σημαντικό να λειτουργούμε ως ομάδα. Και προφανώς εάν δεν λάβω υποστήριξη δεν πρόκειται και να παράσχω» δήλωσε ο Μεξικανός. Ο Sergio, μάλιστα, προέβλεψε ότι και η Mercedes θα βρίσκεται στη μάχη του πρωταθλήματος. «Θα είναι μία πολύ έντονη σεζόν. Ίσως έξι αυτοκίνητα να παλέψουν για το πρωτάθλημα και είναι σημαντικό να δουλέψουμε ομαδικά».

Advertisement
Advertisement

Η σχέση των δύο οδηγών της Red Bull είχε περάσει κρίση πέρσι έπειτα από ένα… ονειρικό 2021 στο οποίο ο Perez είχε βοηθήσει σημαντικά τον Verstappen. Κατά το περσινό GP Βραζιλίας, όμως, ο Max είχε αρνηθεί να βοηθήσει τον Sergio παρά το ότι είχε ήδη εξασφαλίσει το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τον Ολλανδό, αιτία υπήρξε η παραδοχή του teammate του ότι είχε επίτηδες τρακάρει στο Q3 του Μονακό νωρίτερα μέσα στη σεζόν. Το γεγονός είχε δώσει πλεονέκτημα στον Perez τότε με τον Sergio να κερδίζει τελικά τον αγώνα.

Advertisement

Ωστόσο, ο Perez δεν φαίνεται να αποδέχεται την οπτική του Verstappen. «Είχα εκπλαγεί από την άρνησή του. Δεν καταλαβαίνω τους λόγους του. Εάν έχει δύο πρωταθλήματα είναι χάρη σε εμένα» σημείωσε ο Checo.

Σύμφωνα με τον Μεξικανό το 2023 θα είναι κρίσιμο για εκείνον. «Είμαι στην Red Bull, την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Αναμφίβολα, φέτος θα κριθούν πολλά για την συνέχεια της καριέρας μου».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1: Γνωρίστε τις 10 ομάδες του πρωταθλήματος
Γιώργος Πατούλης: Ενδιαφέρον της Ελλάδας να φιλοξενήσει αγώνα F1
Haas: Πώς θα κερδίσει 250.000 δολάρια για την εξέλιξη της VF-23;