Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χάμιλτον: Άφησε την Mercedes και το τρολάρισμα ξεκίνησε! (+video)

Ελλάδα 7:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χάμιλτον: Άφησε την Mercedes και το τρολάρισμα ξεκίνησε! (+video)

FORMULA 1

Χάμιλτον: Άφησε την Mercedes και το τρολάρισμα ξεκίνησε! (+video)

FORMULA 1

Ο Φεβρουάριος μπήκε απολύτως δυναμικά με τα… σεισμικά νέα της μετακίνησης Χάμιλτον στην Ferrari από το 2025. Και όπως ήταν φυσικό το τρολάρισμα στο διαδίκτυο ξεκίνησε άμεσα!

Advertisement
Advertisement

Οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν έχασαν χρόνο, λοιπόν, σχολιάζοντας ποικιλοτρόπως τα μεγάλα αυτά νέα.

Κύριο θέμα των χιουμοριστικών posts ήταν η Mercedes, την οποίαν ο Χάμιλτον άφησε κυριολεκτικά στα… κρύα του λουτρού! Ωστόσο ο ίδιος ο Βρετανός αλλά και η Ferrari δεν έμειναν παραπονεμένοι. Κυρίως για όσα είναι πιθανό να δούμε από του χρόνου, βεβαίως. Φυσικά ο νέος hot συνδυασμός της F1 έχει αρκετούς μήνες μπροστά του ώστε να διαψεύσει και τους πιο καχύποπτους.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι να συμβεί αυτό, όμως, ας απολαύσουμε τις εμπνευσμένες δημιουργίες χρηστών του διαδικτύου για την μετακίνηση Χάμιλτον στην Ferrari.

Mercedes

Πιθανή αντίδραση του Τότο Βολφ όταν ο Λιούις του ανακοίνωσε την απόφασή του! Λίγες ημέρες πριν ο Βρετανός, μιλώντας στους υπαλλήλους του εργοστασίου στο Μπράκλεϊ, είχε δηλώσει ότι ήθελε να κλείσει την καριέρα του με τα χρώματα της Mercedes. Παραλίγο…

Advertisement

Θα μπορούσε η απόφαση αυτή του Χάμιλτον να αλλάξει, ίσως, κάποιες παγιωμένες απόψεις του Βολφ;

Και ποιος θα αντικαταστήσει τον Χάμιλτον στην Mercedes; Ευτυχώς οι επιλογές είναι πολλές. Μπορούν για παράδειγμα να προσλάβουν τον παρακάτω οδηγό εάν θέλουν να κρατήσουν τα vibes του Λιούις στα μονοθέσια τους.

Advertisement

Ή μήπως θα έπρεπε και εκείνοι να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα για να επισκιάσουν την κίνηση της Ferrari;

Φυσικά, εάν θέλουν μπορούν να κάνουν και κάτι πιο… ψαγμένο. Ο συγκεκριμένος κύριος θα μπορούσε να ξεκουράζει και τον Τότο σε κάποιους αγώνες.

Advertisement

Ferrarilton

Τα δύο μεγαλύτερα ονόματα στο grid συμπράττουν. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;

@nekrews51

Plan Hammer Time Use Code Nekrews10 to get 10% off your order when you check out the Miniature Motorworld Store where you can get the latest F1 Gear for a great price, And the best part is shipping is FREE! Alongside that. #f1 #formula1 #formulaone #lewishamilton #ferrari #hamilton #lh44 #lewishamilton_44 #hammertime #f1tiktok #f1memes #f1meme #foryoupage #foryou #fyp #fypシ

♬ original sound – Joshua Nekrews

Πρώτα απ’ όλα, όμως, επιβάλλεται μια ξενάγηση του Χάμιλτον στο Μαρανέλο από τον Λεκλέρ.

Εξάλλου πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ συνεργατών. Και ο ίδιος ο Βασέρ, ακόμη, δεν θα κρύψει τίποτε από τον Λιούις! Για παράδειγμα, σε ερώτηση για το πόσο καλοί είναι οι μηχανικοί και οι υπεύθυνοι στρατηγικής της Scuderia, η παρακάτω θα ήταν μία πιθανή απάντηση.

Η Ferrari, επίσης, υποσχέθηκε στον Χάμιλτον να στηρίξει και τους αγώνες του στην δημόσια ζωή. Ωστόσο ελπίζουμε να μην φτάσει στα άκρα σε αυτήν της την προσπάθεια.

Η έλευση Χάμιλτον σημαίνει, όμως, και την αποχώρηση Σάινθ από το 2025. Ίσως τα meetings μεταξύ οδηγών και Βασέρ φέτος να είναι λίγο περίεργα. Ιδίως εάν κάποιοι είναι λίγο… βιαστικοί!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η βόμβα έσκασε: Ο Λιούις Χάμιλτον στη Ferrari από το 2025!
Mercedes: Ποιος θα αντικαταστήσει τον Χάμιλτον;
Χάμιλτον: Δεν μπορεί να πάρει όποιον θέλει στην Ferrari